Marek Antoš - eWRC.cz
30. 11. 2009 13:04 − 3722× − 2

Od předání šeku pro Slunce Dětem rovnou do WRC

Ponďa dostál svému slibu a veškeré prize money získané od Barum rally věnoval občanskému sdružení Slunce dětem.

Třetí muž celkové klasifikace ve skupině A i třídě A6 MMČR a vítěz Citroen Racing Trophy CZ Lukáš Pondělíček má napilno i těsně před koncem sezóny. Populární Ponďa dostál svému slibu a veškeré prize money získané od Barum rally za umístění v Citroen Racing Trophy CZ do konce sezóny věnoval občanskému sdružení Slunce dětem Lilian Sarah Fišerové. Předání šeku na 2.500 EUR proběhlo v rámci slavnostního večera při příležitosti křtu a dražby kalendáře „The Beautiful Mind“.

V podstatě rovnou od dětí, modelek a vzácných hostů vyrazil Ponďa do Profika, aby otestoval Škodu Octavia WRC, se kterou se zúčastní Pražského rallysprintu. Test však musel být díky průtrži mračen odložen, takže Ponďu čeká ještě jeden, společně s Vaškem Pechem, který bude testovat Fabii.

Svůj sen – řídit WRC v závodě – si tak Ponďa splní příští víkend v Praze. Pojede opět s tátou a oba se těší, že na třetí společný pokus dojedou až do cíle. Ponďa však nebude jediným zástupcem týmu Ponďa.cz, který v Praze odstartuje. S novou týmovou C2 S1600 se na Strahově objeví Mirek Plíhal a Jirkou Strossem, kteří od Pondi dostali start jako dárek za výsledky v K4 poháru v uplynulé sezóně a také za to, že ji absolvovali bez rány. A jako už tradičně, ani tentokrát nebude v Praze chybět Tonda Matys, který se představí za volantem Clia R3.

Všichni členové týmu se už těší na pátek, kdy rallysprint odstartuje. Zároveň zvou všechny příznivce a fanoušky na Strahov i do Chuchle. Všichni slibují, že se budou snažit diváky zahřát náležitě atraktivní jízdou.

Komentářů celkem: 2
30. 11. 2009 14:54
0 0
Pěkné, snad se to vydaří. Škoda že nemohu jet.
1. 12. 2009 06:20
0 0
ta octa je jako nová
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!