18. 3. 2005 00:00 − 2513× − 5

Účastnický poplatek na SHERON Valašská rally 2005

Prostor před valašskomeziříčským městským úřadem ožije první a druhý dubnový den vůní benzínu a burácením motorů rychlých soutěžních automobilů.

GLOBAL ASSISTANCE Mezinárodní Mistrovství České republiky v Rally 2005

Jako řada ostatních pořadatelů domácích podniků automobilové rally přistoupí pořadatelé SHERON Valašská rally 2005 opět k výběru účastnického poplatku. V roce 2005 bude výběr zajišťován nejen pro vstup do vyhrazených prostor pro sledování jednotlivých rychlostních zkoušek (mimo vymezené prostory bude vstup diváků zakázán), ale rovněž pro vstup do areálu Autocentrum LUKÁŠ Valašské Meziříčí, v němž proběhnou formální a technické přejímky soutěžících a jejich vozidel a pro vstup do servisního areálu.

Pořadatel SHERON Valašská rally, AutoMotoKlub Rallye Sport – Vsetín, připravil dva druhy účastnických poplatků. Cena lístku pro tak zvaný JEDNORÁZOVÝ VSTUP na jednotlivé rychlostní zkoušky, do areálu Autocentrum LUKÁŠ nebo do servisní zóny bude 30 Kč. K těmto lístkům na jednotlivé rychlostní zkoušky bude pořadatel divákům dávat k dispozici informační letáky o diváckých místech, parkovacích možnostech a o bezpečnosti při sledování rally. Tyto lístky budou k dostání na přístupových místech k jednotlivým rychlostním zkouškám a jsou určeny především pro ty, kteří budou mít možnost navštívit pouze dvě až tři rychlostní zkoušky.

Pro zájemce, kteří budou moci sledovat větší počet rychlostních zkoušek budou k dispozici visačky s označením VOLNÝ VSTUP. Jejich cena je stanovena na částku 100 Kč. Držitel této visačky, která bude mít platnost po celou dobu trvání SHERON Valašská rally, bude oprávněn volně vstupovat do následujících prostor:

Čtvrtek 31. března 2005 Autocentrum LUKÁŠ Valašské Meziříčí
Pátek 1. dubna 2005 RZ 1, 2, 3, 4, 5, 6, servisní zóna
Sobota 2. dubna 2005 RZ 7, 8, 9, 10, 11, 12, servisní zóna

Je výhodnější pořídit si visačku s označením VOLNÝ VSTUP v ceně 100,- Kč. Nejen, že ušetříte, ale zrychlíte si tak i průjezd k rychlostní zkoušce. Nebudete muset čekat na placení. Volné vstupy budou v prodeji na čerpacích stanicích v okolí trati Valašské rally. Distribuce vstupenek bude zahájena 15. března 2005 na vybraných a označených čerpacích stanicích v oblasti celého Vsetínska.

Kartičku pro volný vstup však bude možné objednat rovněž u pořadatele, AutoMotoKlubu Rallye Sport – Vsetín.

Zájemce bude postupovat následovně:
Na níže uvedenou adresu zašle poštovní poukázkou, nebo převodem na účet pořadatele, částku 150,- Kč (100,- Kč = cena jedné kartičky + 50,- Kč = poštovné a balné). Při objednávce více kartiček bude poštovné účtováno pouze jedenkrát. Jako variabilní symbol použijte číslo vašeho telefonu.

Důležité údaje pro objednání:

AutoMotoKlub Rallye Sport – Vsetín,
Dolní Jasénka 744
755 01 VSETÍN
IČO: 75003198
Číslo účtu: Česká spořitelna, pobočka Vsetín: 1772736389/0800

Kartičku pro VOLNÝ VSTUP lze objednat i telefonicky na čísle +420 775 083 200 nebo elektronickou poštou na adrese: pcd5553@seznam.cz. V objednávce je nutno uvést počet požadovaných volných vstupů, přesnou adresu odběratele včetně PSČ a variabilní symbol, kde použijte číslo vašeho telefonu (rodné číslo nemůžeme požadovat). Kartička, respektive objednaný počet kartiček, pak bude zaslán na dobírku. Při objednávce více kartiček bude poštovné účtováno pouze jedenkrát.

Komentářů celkem: 5
18. 3. 2005 09:531
0 0
S tou předností pro majitele karty za 100,- na příjezdu k RZ tady nikdy nefungovalo, takže takto uváděná výhoda je jen teoretický žvást.
18. 3. 2005 11:192
0 0
Ja si vzpominam, ze to same bylo napsano pred par lety u Barumky, ze majitele karty budou mit prednost. My jsme si to prebraly tak, ze kdyz jsme dojeli ke kolone cekajici pred vjezdem, tak jsme ji celou objeli, u vybercich jen zamavali kartama a jeli dal na RZ. Nevim kdo byl vic prekvapenej, jestli ty v ty kolone nebo vyberci, kazdopadne na RZtu jsme se dostali prednostne smajlík)) (Takze urcita samodomo prednost fungujesmajlík
18. 3. 2005 12:403
0 0
účastnický poplatek, regulace diváků, ... jeste by mě zajímalo jakým dalším pojmenováním jsou pořadatelé schopni nazvat výběr vstupného a to v době klesajícího diváckého zájmu o rally
18. 3. 2005 22:444
0 0
paradoxem zůstavá to že oni na to vlastně vůbec nemají právo, a už vůbec nemají právo zastavovat vozidla tag jak se to mnohokrat u trati RZ děje!
JariHari
19. 3. 2005 07:025
0 0
To Inek: Myslím že nemáš pravdu. Možná že kdybys kuknul na zákon o místních popletcích a trošku se poptal na na správách cest tak bys změnil tento, bohužel častý, "právní názor". Myslím že mám docela slušný souhrn inf. kolem výběru vstupného a kdyby už nic, tak si všimni že u některých takovýchto míst stojí také policista. Je to většinou proto že nejeden "znalec" je pro 30 č přejet mladé holce i nohy jen aby ušetřil. Ja se pořadatelům nedivým. Dneska sehnat peníze je problém tak přirozeným vývojem došlo i na poslední skupinu která se bavila zdarma - na diváky. Nevykládej si to ode mne nějak špatně, ale všichni brečíme jak je rylly málo v tel. ostatních médiích atd. Všechno souvisí se vším a bohužel ke všemu je potřeba především peněz. mimochodem zkus jít na hokej a říct že stadion je státní takže jdeš zadarmo. Dostaneš klepeta nebo nakládačku a hotovo. Tvůj názor je správný ale musel by se psát rok tak nejvíš 2002
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!