1. 12. 2009 21:35 − 3478× − 3

Nový rám pro Mitsubishi Lancer EVO X

V pátek bude v Praze posádkám a příznivcům rally představen nový rám pro Mitsubishi Lancer EVO X
HEGGEMANN autosport GmbH je německou konstrukční a výrobní společností v ČR zastupovaná firmou Kovovýroba Šimek v oblasti prodeje speciálních materiálů a sjednávání zakázek pro motorsport.

Společnost HEGGEMANN má bohaté zkušenosti s návrhy a výrobou špičkových dílů například pro letecký průmysl. Již dlouhá léta spadají do sféry jejího zájmu také speciální komponenty určené pro motoristický sport.

HEGGEMANN autosport GmbH vyrábí široké spektrum dílů pro špičkové sportovní automobily a jejími produkty byly osazeny mnohé okruhové sportovní vozy, či rally speciály třídy S 2000.

Na počátku letošního roku dostala společnost HEGGEMANN zadání od Romana Kresty – navrhnout a vyrobit ochranný rám pro vůz Mitsubishi Lancer Evo X pro Jiřího Tošovského. Základní kriteria byla přesně daná – bezpečnost, tuhost a nízká hmotnost. Na zadaném projektu Roman Kresta společně s Martinem Hruškou ze soutěžního týmu TT Racing Jiřího Tošovského také spolupracovali.

Společnost Heggemann splnila zadaná kriteria bezezbytku a novinku na trhu představí všem zájemcům v pátek 4. 12. 2009 v rámci akce PARTNER PRO MOTORSPORT.

Pokud vás novinka zaujala, či máte cestu na Pražský Rallysprint, jste srdečně zváni v pátek mezi 9 a 16 hodinou do Bikecentra Vrbovka, kde k novince získáte veškeré potřebné informace. Mezi 11:30 a 12:30 na stejném místě proběhne i tisková konference se zadavatelem projektu Romanem Krestou.

Vás, kteří se nebudete moci této akce zúčastnit, budeme o průběhu prezentace informovat na stránkách eWRC.cz.

Diskuse byla zablokována

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!