6. 12. 2009 16:49 − 2576× − 1

Pojďte s námi vydat knihu…

Rallye Dakar 2009 fanoušci legendárního etapového závodu mohou připomenout díky skvělé knize Dakar 2009 Legenda pokračuje.

Rallye Dakar 2009, která se letos jela poprvé na jihoamerickém kontinentu, si zejména čeští a slovenští fanoušci legendárního etapového závodu, mohou připomenout díky skvělé knize Dakar 2009 Legenda pokračuje Petra Luska a Ladislava Lály (www.dakar2009.cz). Oba spoluautoři se chystají i na Dakar 2010, Petr Lusk s plnou podporou týmu KM Racing zatímco Ladislav Lála v barvách Czech Dakar Teamu, takže se již teď můžeme těšit na pokračování knihy nabité poutavými fotografiemi a zajímavými texty.

"Dakar 2010 slibuje další napínavé dobrodružství, které bychom chtěli prostřednictvím nové knihy zprostředkovat všem zájemcům," prohlašuje L.Lála. "Díky kvalitě první knížky se nám podařilo uzavřít dohodu s renomovaným vydavatelstvím, takže se budeme moci soustředit na to, co nám jde nejlépe."

Jak by měla nová kniha vypadat? Zachován by měl být původní formát i rozsah. Kniha tak bude opět postavena na původních fotografiích dvojice Luska - Lála, které budou ve větší míře pokrývat i dění okolo rallye. Textová část, kterou si vezme na starosti opět L.Lála, by měla být o něco bohatší a pestřejší. Stejně jako letos bude samozřejmě pokrývat i českou účast.

Láďa Lála slibuje hned několik novinek. Jednou z nich je možnost spolupodílet se na tvorbě knihy včetně možnosti otištění jména všech, kdo nějakým způsobem přispěli. Pokud chcete jakkoliv přispět, tak se staňte fanouškem stránky Dakar 2010 book na webové sociální síti Facebook www.facebook.com/dakar.book a zapojte se do diskuse. Všem fanouškům bude nabídnuta zvýhodněná cena a budou pozváni na diskusi s autory. Ta by měla proběhnout po vydání knihy.

"Rádi bychom zapojili komunitu, která má Dakar ráda tak jako my, aby se spolupodílela na jejím obsahu," vysvětluje Ladislav Lála. "Máme jasnou představu, jak by měla knížka vypadat, ale rádi si necháme poradit, tak aby byla pokud možno co nejlepší."

Diskutovat se dá přitom hodně, počínaje názvem, celkovou koncepcí knížky, námětem fotografií i textů, až po zajímavé otázky na konkrétní závodníky. Takže vzhůru na Facebook…

Komentářů celkem: 1
7. 12. 2009 23:38
0 0
mne by v knize nejvíce zajimala technika jízdy na různých površích,hlavně písku, jaké jsou finty na jízdu po dunách apod. nejen ze stránky techniky, ale i jezdců atd atd... smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!