12. 12. 2009 17:50 − 4593× − 42

Karel Trojan dostal další dárek

Karel dostal předčasně další dárek pod stromeček a to v podobě dalšího přírůstku do rodiny.

Letošní vánoční nadílka je u Karla Trojana opravdu bohatá a poté, co si nadělil s Matějem Ehlem start s Octavií WRC na Pražském rallysprintu, dostal Karel dárek ještě krásnější v podobě dalšího přírůstku do rodiny.


Ve středu 9.12.2009 se Karlovi a Janě narodila zdravá a krásná dcerka Nelinka. Karlovi se tak podařilo rozšířit řady příslušnic něžného pohlaví o další dcerku. Jako správný chlap nemá Karel ani tuchu o porodních mírách nebo váhách, ale případné tazatele jen ujišťuje, že je šťastný a náležitě hrdý, že má další krásnou a zdravou dcerku.

Na rallyového následníka si tedy ještě asi budeme muset počkat, nebo, že by některé z děvčat Trojanových chtěla vykročit ve šlépějích tetičky Kačky? Kdo ví. Na řešení této otázky ještě zbývá drahně času a tak nezbývá, než popřát Karlovi a všem jeho ženám jen to dobré do dalších let.

Komentářů celkem: 42
14. 12. 2009 13:0441
0 0
Hlavně, ať jsou holky zdravý a šťastný!
15. 12. 2009 06:3642
0 0
Také se připojuju k zástupu gratulantů, takže celé rodině přeju hodně štěstí a malá ať je hlavně zdravá, ale jestli jste ji řádně zapili smajlík, tak by to neměl být problém smajlík. Gratuluju štastným rodičum smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!