18. 2. 2010 12:13 − 2836× − 0

Valašská rally 2010 získala hlavního partnera

Přibližně jeden a půl měsíce dělí posádky, fanoušky i organizační tým VR od startu úvodního podniku MMČR v Rally.
Přibližně jeden a půl měsíce dělí posádky, fanoušky i organizační tým VR od startu úvodního podniku Mediasport Mezinárodního Mistrovství ČR v Rally. Zatím co týmy připravují techniku a řeší nezbytné předsezónní povinnosti, pořadatelé Valašské rally pracují na tom, aby úvodní mistrovský podnik připravili na co jak možno nejkvalitnější úrovni. Velkou měrou ke kvalitnímu průběhu soutěží přispívají kvalitní a silní partneři. Jednoho takového partnera se podařilo v uplynulých dnech zajistit pořadatelům populární Valašky.

Společnost BONVER Group není příznivcům motorismu neznámá. Dlouhá léta patří ke stabilním partnerům českého motocrossu a v roce 2009 byla jedním z hlavních partnerů motocrossového mistrovství světa v Lokti. V roce 2009 se společnost BONVER Group začala angažovat také v automobilových soutěžích, když se právě pro Valašskou rally stala partnerem moravského jezdce Lumíra Firly.

V letošním roce se společnost BONVER Group, sídlící stejně jako Valašská rally ve Valašském Meziříčí rozhodla podpořit automobilové soutěže v ještě větší míře a stala se hlavním partnerem úvodního podniku MMČR.

„Již dlouhou dobu naše společnost tíhne k podpoře motoristického sportu – prioritně tedy motokrosu. Po oslovení naší firmy panem Hošákem jsme se rozhodli využít možnosti zvednutí image naší společnosti také v jiném odvětví motorismu – Rally – prostřednictvím Valašské Rally,“ uvádí ke vstupu společnosti BONVER Group do Valašské rally marketingový ředitel pan Jan Kulajta a pokračuje: „Jedním z rozhodujících faktorů našeho sponzorství bylo také místo konání soutěže – Valašské Meziříčí, kde má naše společnost svou centrálu. Pevně věřím, že se tato spolupráce stane začátkem širších aktivit naší společnosti v tomto sportovním odvětví.“

Ředitel Valašské rally pan Miroslav Hošák doplňuje: „Jméno společnosti BONVER Group není motoristickým fanouškům neznámé – společnost BONVER Group významně podporuje motokrosové pořadatele a také samotné motokrosové závodníky. Vstup společnosti BONVER Group do oblasti motoristického sportu – rally – je významným krokem podporovat i tuto oblast. Valašská rally je domácím významným podnikem, který startuje ve Valašském Meziříčí a proto byla uskutečněna dohoda právě na podporu této rally. Organizátoři Valašské rally přiřazují společnost BONVER k velmi významným partnerům soutěže.”

Mezi hlavní aktivity BONVER Group patří provozování casin a klubů, tedy soutěžení a hra. A této tradici chce být BONVER Group věrná také při letošní Valašské rally. Již nyní se tak příznivci automobilových soutěží mohou těšit v době trvání rally na mnoho soutěží o atraktivní ceny v zázemí společnosti ve Valašskomeziříčské servisní zóně, kde BONVER Group připravuje bohatý doprovodný program.

Soutěžit se však bude i mimo samotné centrum rally a server eWRC.cz společně se společností BONVER Group pro vás čtenáře chystá zajímavé soutěžení o hodnotné ceny.

Autor článku si nepřeje, aby byl článek komentován

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!