6. 3. 2010 00:12 − 2457× − 0

Motormix: Vršecký o novém rekordu, Rada o Monte…

Televizní půlhodinový motoristický magazín Motormix nabízí od tohoto víkendu pátý díl roku 2010

Televizní půlhodinový motoristický magazín MOTORMIX nabízí od tohoto víkendu pátý díl roku 2010. Tentokrát v něm krátce promluví mistr světa Martin i mistr Evropy David Vršecký a nejen to. Pořad je tradičně ke stažení a zhlédnutí i na internetu – navíc podstatně snadněji, než doposud.

Odkaz na stažení aktuálního pořadu je zde : www.tvmotormix.cz. Stačí kliknout a můžete se hned po otevření hlavní stránky dívat…

„Mistr světa Martin Prokop nechyběl v Paříži při představování letošního světového šampionátu a z prvního závodu MS ze Švédska si přivezl bronz. Mistr Evropy David Vršecký a Buggyra se připravují na překonání světového rekordu a v rozhovoru nám roudnický jezdec sdělil i další podrobnosti. Dakar 2010 úspěšně přes jeho náročnost zvládlo hned několik českých jezdců a většinou již plánují další starty. Věhlasné Rallye Monte Carlo podruhé v historii úspěšně absolvoval hustopečský Martin Rada, tentokrát navigovaný Jardou Jugasem, kteří nám prozradili řadu zajímavostí z nedávného společného startu. Zmíníme také několik zajímavostí k blížící se úvodní soutěži sezóny – Valašská rallye, která se jede již v závěru března i k chystané akci v Otrokovicích, dvoudennímu veletrhu Expo s představením závodní techniky a vybavení pro závodění. Na závěr ještě připomeneme, že březnový premiérový závod legendárních závodních aut byl přesunut na květen a že studenti odborných škol se mohou zapojit do program projektu Offroadstar, který se rozjíždí již nyní v březnu. Jeho vítěz se pak stane členem týmu na Dakaru 2011 a trojice finalistů pojede na testování do Tuniska,“ vypočítává desítku připravených příspěvků šéfredaktor pořadu Pavel Jelínek.

A připomenout můžeme ještě obsah předchozího dílu, který je a ještě dva týdny do další premiéry bude k vidění na internetu: „Česká stáj Buggyra se chystá na novou sezónu i na pokus o světový rekord. Stopa Valašské zimy byla letos sněhová a vydařila se. Letošní šampionát v rallye bude zřejmě ještě kvalitnější, než dosud, když Jaromír Tarabus přestupuje do Fiesty S 2000 a Pavel Valoušek do tovární Fabie S 2000. A právě „Valda“ prozradil o svém přestupu více v našem aktuálním rozhovoru. Již za několik dnů pak zahajuje veletrh Motosalon v Brně, který doplní freestylové závody. Součástí veletrhu bude také expozice k Dakaru a chystá se také premiérový veletrh veteránů, nazvaný Classic Show, jenž bude součástí červnových veletrhů Autosalon a Autotec. Na závěr jsme se do třetice vrátíli do Prahy na tečku za loňskou sezónou, kterou udělala takzvaná kolečka….,“ připomíná obsah minulého dílu Pavel Jelínek.

MotorMIX je vysílán na R1 -TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima ) a dále v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Jedná se o nízkorozpočtový půlhodinový pořad, který má premiéru každé dva týdny. Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz, kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače. Na internetu stačí kdykoliv kliknout a pořad se okamžitě a kdykoliv po několika sekundách spustí. K dispozici jsou zde vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno uložit do počítače a pak pustit bez cukání atd. Uvedené stránky jsou nyní ve výstavbě, ale snad se brzy podaří dokončit je kompletně.

„Doplnit mohu ještě předpokládaný obsah připravovaného příštího vysílání. Přineseme několik rozhovorů s okruhovými závodníky a také s vrchaři, kteří přestupují do silných vozů F 3000 a natáčeli jsme rovněž na motokárovém setkání závodníků v Litomyšli, kde se sešli automobiloví i motocykloví závodníci, včetně hned několika mistrů Evropy a republiky. Letošní Dakar v Argentině a Chile se sice vydařil, přesto se uvažuje o jeho návratu do Afriky. A nejen to,“ dodává na závěr Pavel Jelínek.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!