Mogul Racing Team zahájí sezónu na Valašsku

Na startu úvodního podniku letošní domácí sezóny nebude chybět ani posádka Roman Kresta – Petr Gross
29. ročník Sheron Valašské Rally zahájí o následujícím víkendu sedmidílný seriál Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v Rally. Na startu úvodního podniku letošní domácí sezóny nebude chybět ani posádka Mogul Racing Teamu Roman Kresta – Petr Gross, obhajující tituly v absolutní klasifikaci MMČR z posledních dvou sezón.


Foto: Josef Petrů

Mogul Racing Team představil nový design a partnery týmu již před necelými dvěma týdny v rámci Expo Czech Rally v Otrokovicích, poslední dny zbývající do startu úvodního podniku byly věnovány finálním přípravám a testování.


Foto: Josef Petrů

Třídenní test se za přítomnosti technika továrního týmu Peugeot Sport uskutečnil počátkem minulého týdne. Původní plány však narušilo počasí a poslední záchvěvy zimy tak donutily tým k přesunu ze Zlínska do okolí Hustopečí. Další fáze testu pak proběhla toto pondělí znovu na Zlínsku. Nyní už čekají Romana s Petrem seznamovací jízdy a v pátek start do Valašky. „Samozřejmě počasí nám vše značně zkomplikovalo, nicméně úkoly, které jsme si před testem dali, se podařilo splnit. Auto je oproti minulé sezóně modifikováno díky dílům z Peugeot Sport. Co se týká Valašské rally, myslím si, že bude hodně záležet na počasí. My se budeme snažit o maximální možný výsledek,“ říká Roman Kresta, který na Valašsku v minulosti již čtyřikrát stál na nejvyšším stupínku. Petr Gross si pohár za vítězství ve své bohaté kariéře odvezl z Valašky celkem pětkrát, poprvé v roce 1990.


Foto: Josef Petrů

„Rádi bychom tímto poděkovali našim partnerům za podporu, které se nám pro letošní sezónu dostalo. Příznivce rally zveme v pátek a v sobotu do Valašského Meziříčí a okolí. Přijďte společně s námi zahájit sezónu MMČR a nezapomínejte na bezpečnost v okolí tratí a na přejezdech,“ dodávají před začátkem sezóny Roman Kresta s Petrem Grossem.

Komentářů celkem: 11
24. 3. 2010 21:501
0 0
Krásnej Pažout.. Jsem zvědavej co s ním Kresta letos předvede smajlík
24. 3. 2010 22:072
0 0
Jako vždy...
Bude se špatně dohánět, je to pořád naše špička a držím jemu, Valdovi i Ášínovi palce v nové sezoně, na všechny se těším a všem přeju...Skládejte to tam!smajlík
24. 3. 2010 22:133
0 0
at je pesisko jak chce dobry jezdec...tento rocnik hadam bude hodne ztracet....krestic je super a ma to v rukach ale hadam ze tento rok mu bohuzel uz nebude stihat auticko...je ale mozne ze to rukama dozene Valda poleti o zavod a tarabus???to je ve hvezdach...krome hurvajza s fiestou jeste nikdo nezajel vysledek a spolehliva taky zrovna zatim nevypada...
24. 3. 2010 22:134
0 0
dtto willy, jinak fotky nic moc ,v reálu je ta kára bjutiflsmajlík
24. 3. 2010 22:395
0 0
No já hlavně klukům přeji, ať jim ta technika pořádně funguje, protože v loni to zlobilo až až... smajlík
25. 3. 2010 07:476
0 0
janny04: myslíš, že druhé (Mikkelsen), třetí (Tuohino) a čtvrté (Prokop) místo ve Švédsku není výsledek ? První (Pons) a druhé (Prokop) místo z Mexika také nic není ?

Promiň, ale Fiesta naopak hned od začátku ukázala, že je naprosto konkurenseschopné a spolehlivé auto !!!
25. 3. 2010 11:557
0 0
Nechte na hlavě! Víkend ukáže jak jsou rozdaný karty pro letošek ! Nemám proti nikomu nic, ale vadí mi, jak někteří "kradou " reklamy a sponzory svým (méně známým) závodnickým kolegům. Držím palce všem. I těm (bezejmenným v N1 a N2,A5....) o kterých se tady skoro vůbec nemluví s výjimkou článků od mladoboleslavského Vlastimila Resla. Za tohle čtení mu díky !!! Aspoň někdo vám dá vědět, že jsou tady i jiní, než jen Kresta, Pech, Valouček, Tarabus, Orsák atd....
Vlastíku díky ! a vám všem držím palec . smajlík
25. 3. 2010 11:578
0 0
Omlouvám se Pavlovi za překlep v předchozím příspěvku. Sorry Valdo !
25. 3. 2010 12:079
0 0
Nerejda: podej trestní oznámení za "krádež" reklamy a sponzorů. Jen teď nevím, jestli na ty firmy nebo jezdce.smajlík
25. 3. 2010 12:3110
0 0
to jako někdo krade nálepky sponzorů a pak si je lepí na své auto? smajlík
25. 3. 2010 14:3711
0 0
Regular John smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!