25. 3. 2010 10:23 − 2944× − 0

Soutěžte s Bonver Group na Valašské Rally

Společnost BONVER Group připravila pro návštěvníky Valašky doprovodný program se soutěžením o ceny.
Jak jsme před nedávnem informovali, jeden z hlavních partnerů letošní Sheron Valašské Rally společnost BONVER Group, připravila pro návštěvníky servisní zóny doprovodný program spojený se soutěžením o ceny.

Protože hlavní náplní činnosti společnosti BONVER Group je soutěžení a hry, bude se i při Valašské Rally hrát a soutěžit. Přímo v servisní zóně si budou mít návštěvníci stanu BONVER možnost vyzkoušet, jaké mají štěstí v ruletě. „Každý z návštěvníků Rally Rulety obdrží jako vklad do hry 500 kreditů, které bude mít za úkol čtyřnásobně navýšit a je zcela jedno, zda jedinou sázkou, nebo cílenou hrou,“ říká marketingový ředitel BONVER Group Jan Kulajta. „Ani pokud by se to danému hráči nepodařilo, neodejde od nás s prázdnou, protože každý z účastníků nějakou věcnou cenu získá. Ti šťastnější, kteří dokáží nahrát 2000 kreditů, postoupí do závěrečného losování. V sobotu v 17 hodin vylosujeme 3 výherce, kteří získají možnost jízdy na sedadle spolujezdce při testování s některým ze závodních týmů.“

Druhou soutěží pořádanou společně se serverem eWRC.cz, je soutěž pro neakreditované fotografy se zcela jednoduchým zadáním – Zachyť logo společnosti BONVER ve spojení s rally. Každý z účastníků soutěže může poslat max. 2 fotografie na uvedené téma. Tři nejzdařilejší fotografie vybrané zástupci společnosti BONVER Group a serveru eWRC.cz budou odměněny věcnými cenami.

1.cena – kompaktní fotoaparát Fuji Film
2.cena – mobilní telefon Sony Ericsson
3.cena – notebook brašna Lamborghini

Fotografie zasílejte do 31.3.2010 formou e-mailu na adresu petr.medrik@ewrc.cz. Do předmětu zprávy uveďte Bonver Rally Foto a nezapomeňte připojit telefonický a e-mailový kontakt.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!