Redakce - eWRC.cz
29. 3. 2010 18:28 − 6348× − 27

Vyzkoušejte si roli pilota WRC závodních speciálů

Zažijte adrenalin jezdce světové rally na vlastní kůži. Vyzkoušejte si své dovednosti v novém simulátoru závodních speciálů.

Do redakce nám dorazila cenově velmi zajímavá nabídka tohoto typu adrenalinového zážitku, a tak jsme se po dohodě s prodejcem rozhodli nabídku uveřejnit. Prostě: máte-li chuť vyzkoušet si opravdu zajímavý trenažér, tohle je výborná příležitost. Trenažéry jsou pro vás připraveny v České Lípě a zvýhodněná cena platí pouze v případě, že se kromě Vás najde ještě dalších 39 zájemců o tento zážitek.

Více informací na adresa http://akce.hotel.cz

Zažijte adrenalin jezdce světové rally na vlastní kůži. Vyzkoušejte si své dovednosti v novém simulátoru závodních speciálů. Díky nejmodernější technologii si můžete bezpečně vyzkoušet kousky, při kterých se tají dech. Skřípění gum, kopání pedálů a volantu Vám dodají pocit, jako kdyby se vše odehrávalo doopravdy. Vyzkoušejte tento skvělý zážitek vhodný pro partu kamarádů, ale i rodiny s dětmi…

Málokdo z nás dostane příležitost zasednout do opravdového vozu WRC a pocítit na vlastní kůži jaké to je sešlápnout plyn závodního vozu až k podlaze. V dnešní době si takový zážitek může dopřát každý z nás, pokud Vám ovšem nevadí, že při jízdě neucítíte pach spálených pneumatik a z výfuku nebude šlehat oheň. Nyní si můžete vyzkoušet speciální trenažér a simulátor, který Vám díky nejmodernější technologii a dokonalému systému zpětné vazby poskytnou velmi reálný zážitek z jízdy ve speciálu WRC. Adrenalin opravdového závodu to sice není, ale kopání pedálů, volantu a rychlé průjezdy zatáček Vám dodají pocit, jako by se vše odehrávalo doopravdy. Vyzkoušet si tento zážitek můžete jak s kamarády, tak i s Vaší rodinou.

Technologie

Trasa závodu Vám běží na LCD obrazovce a je doplněna o perfektní zvuk. Vůz ovládáte závodním volantem, pedály a řadící pákou samozřejmě vše se zpětnou vazbou. Atmosféru doplňují profesionální sportovní sedačky SPARCO. Obsluha vám před začátkem poskytne všechny potřebné informace včetně zaškolení a věřte, že se rychle dostanete do hry.

Zazávodit si je nutnost

I když virtuální soupeři mají svůj půvab, určitě je výborné domluvit se s několika přáteli a akci pojmout trošku soutěžně. K dispozici jsou vždy 3 až 4 trenažéry vedle sebe, takže soupeře budete mít opravdu blízko :) Navzájem se vyhecujete k lepším výkonům a celý zážitek můžete okořenit nějakou zajímavou sázkou. Počet soutěžících je doporučené domluvit předem v rámci rezervace.

Pěkný výlet pro rodinu

Záležitost je naprosto bezpečná, takže určitě doporučujeme i rodinám s dětmi. Jedná se o pěkné a neotřelé zpestření nejen pro tatínky. Třeba už konečně získáte pro svou zálibu nejen syna, ale i manželku:)

Takže pokud máte chuť pořádně se vyblbnout na trenažéru, objednávejte si akce.hotel.cz. Speciální cena je časově omezena.

Komentářů celkem: 27
25. 3. 2010 21:5521
0 0
to Dandy: Bohužel neseděl, jen si o tom tak snívám smajlík. Myslim, že to mají v Mostě, někde jsem četl recenzi, co to zakoupení obnášelo. Psali tam právě že to stojí asi 1,5 mega, šílenost.
25. 3. 2010 22:0022
0 0
No my jsme to měli díky Saab a Volvu clubu zdarma. A bylo to fakt super. Jezdili jsme na tom rally i okruhy a jen já jel asi 8 jízd. Proto by mi volant, i když s zpětnou vazbou, v pevné sedačce asi nic neříkal.
25. 3. 2010 22:2823
0 0
Jj,301 propojena s plazmou to je opravdu real rally a k tomu RBR...smajlíksmajlík
26. 3. 2010 08:2324
0 0
Cena je jenom jeden z problémů 301. Dalším je hmotnost, má to snad někde k tuně, takže do paneláku to není uplně ideální. A žere to hooodně elektriky, takže bežná zásuvka taky nestačí. To jen tak na okraj, kdyby chtěl někdo začít šetřit smajlík
26. 3. 2010 08:2925
0 0
Osobně jsem se s 301 seznámil před dvěma lety na prvním Vyhlášení výsledkůTteam Rally, která se pořádá pro příznivce RBR. Mnozí určitě vědí o čem, je řeč. Je to opravdu zážitek - i když jak jsem už psal pro RBR není, nebo v té době nebylo, nastavení optimální a síly nepůsobily věrohodně. Myslím si, že daleko větší zážitek bude 3D RBR, se kterým jsou v současnosti dělány první nesmělé pokusy.
26. 3. 2010 08:3026
0 0
vbruno: 301 neni hydraulika, ale šroubovice. Na to jak strašně je to nákladné je to pořád málo zábavné. A to co je tady v článku je osazeno nějakým od pohledu forovým volantem, bude se to celý viklat a zabírá to moc místa.
Shacki a to že nezávodíme vedle sebe si vynahrazujeme na každoročním vyhlášení dosyta smajlík
tom
26. 3. 2010 12:4127
0 0
to shaki:myslim tim celej trenazer...Logitech G27...doporucuji absolutni spice
a cloveka to tak vtahne....ze se potis jak kun....a lidi vedle sebe?
tak jak tak nic nevnimas....zkus tohle: GT4,nürburgring-nordschleife,
DTM A4 s 2 stupnem turba (cca 600ks)....a jak se dostanes na 6 min.
tak se mi ozvi.....preju hodne zabavysmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!