Rallye Humpolec přesunuta na přelom dubna a května

Rallye Humpolec z technických důvodů přesunuta na přelom dubna a května.

Jak jsme Vás již informovali, letos se bude konat již druhý ročník Rallye Škoda Humpolec. Pořadatelé původně chtěli uspořádat tuto akci 23.-24.4. což, ale není z technických důvodů možné, a tak dostali na výběr, že buď soutěž zruší a nebo ji přesunou na přelom dubna a května.

Pořadatelé samozřejmě chtějí podnik uspořádat, a tak přistoupili na druhou variantu. Tento termín ovšem koliduje s celostátním srazem Škodovek v Běšinách. Pořadatelé ovšem doufají, že se na start postaví co nejvíce závodníků a dopomoci by jim k tomu mohl třeba jezdec z Finska, jehož start je v jednání.

Při posunu termínu došlo samozřejmě i k posunu uzávěrky přihlášek, která nebude 9.4., nýbrž až 23.4.. Mezi přihlášenými figuruje nepříklad spolujezdec Milana Pantálka – Petr Vilímek s Mitsubishi Lancer Evo IX nebo Roman Ertl či Jindřich Nováček.

Organizátoři se také snažili o zařazení Rallye Humpolec do Volného poháru České republiky, to se jim sice povedlo, ale až pro příští rok. Letos se tedy pro nedostatek času na přípravu Rallye Humpolec v rámci Volného poháru nepojede.

www.autosportmipell.com

Komentářů celkem: 1
5. 4. 2010 20:00
0 0
Nechci být hnidopich, ale prosím opravit v prvním odstavci slovo "víběr". Děkuji J.P.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!