13. 4. 2010 21:17 − 3722× − 28

Informace k IX. Rallye Střela Němčovice 24.4.2010

IX. ročník Rallye Střela Němčovice se na 99,5 procent pojede.

Vážení příznivci rallye sportu, kamarádi a nekamarádi,

chci vám poměrně radostně sdělit, že IX. ročník Rallye Střela Němčovice se na 99,5 procent pojede. Sice původní koncepce (původní harmonogram) musela být s ohledem na poslední události změněna, ale po několika náročných jednáních na Policii ČR v Plzni a odborech dopravy Kralovice a Rokycany a dále po důkladném rozboru situace jsme dosáhli toho, že jsme připraveni uspořádat poměrně náročnou automobilovou soutěž o 10 RZtách a to bez přejezdových tras. Vše Vám přiblíží nový harmonogram.

Rovněž jsem zjistili podmínky pojišťovny Assekuranz Cunsulting, u které pojistíme všechny posádky, které se budou pohybovat na uzavřených tratích. Zde bych chtěl zdůraznit, že pojištění posádek od této pojišťovny má nová pravidla a výše pojistného se odvíjí mimo počtu posádek i délkou RZ. Do 63 km je výška pojistného 850 Kč, do 124 km 1.240 Kč a nad 124 km už nevim. Přihlásit se mohou všichni s vozidly na SPZ-kách a i ti, kteří mají značky eRka a nebojí se. Žádný kousek závodní tratě, ani odstavné plochy nevede mimo plně uzavřenou komunikaci.

Harmonogram je postaven tak, abychom stihli všechny RZty odjet. Start bude po 30 sek. aby to odsejpalo a jak to skutečně bude odsejpat, záleží jen na Vás, na Vaši disciplíně a ukázněnosti. My budeme mít na trati dostatečný počet traťových komisařů, bude opět připraven celý záchranný systém na každé RZ (určitě zase nebudou potřeba) a budeme se snažit ze všech sil, aby se Vám po tom dlouhém půstu hezky zazávodilo.

Celý závod proběhne dle pravidel RC a ZU vypsaných pro tento závod. Kdo máte ještě připravené korunky, můžete je posílat (ta pojistka bude drahá). Jinak po víkendu již vklady neposílejte, není záruka, že do začátku závodu dojdou na účet a mnozí víte, jak to potom končí. Takže teď už budeme zveřejňovat postupně další informace k soutěži a rovněž i situaci kolem.

Komentářů celkem: 28
15. 4. 2010 16:23
0 0
Tak Luda taky,no kratši asi bude ,kdo není aktivní.Pěkně přispívají i chytrolíní jako bobac,patrně doubleagenti provokatéři.smajlík.Čížek to popsal dobře,ale nevěřim tomu přirozenému vyhnití.Podívejte se na novou krev co tam nastupujesmajlíka jak ta chobotnice roztahuje chapadla.Taky nejde z jejich strany pouze o prachy,ale o narušené opojení mocí.Nestálo by za ůvahu použít tak trochu jejich způsob boje a znepříjemnit průběh jejich ŠUMAVY nějakou menší blokádou tratěsmajlíkSkalní fandové jsou na předčasné rušení soutěží nebo jejich částí pro jejich neschopnost(soudruhů z oletalky )zvyklí.V absurdistánu je nutno volit absurdní jednání,jinak se můžou právem-bohužel přesvědčovat o své všemohoucí nadvládě.
15. 4. 2010 17:38
0 0
Paradox také je to, že oni nám všemožně ničí amatérské závodění. Zatímco my je ještě podporujem tím, že dáme 200kč za vstup aby jsme mohli zafandit kamarádům z velkého mistráku...smajlíkNjn holt soudruzi nepřenesli že na nejstarší soutěži v ČR pojede jen něco kolem 50 aut a v RC jich jezdí jednou tolik.smajlík
MPI
15. 4. 2010 18:11
0 0
STIG: myslím, že brát si přispěvatele bobac do úst, není uplně na místě v tomto případě, kdo četl a trochu se snažil pochopit jeho příspěvky na tohle téma, tak mu snad došlo, že on zrovna nepřítelem amatérských soutěží není, ba naopak... Mimochodem ten svůj hovězí nápad s blokováním tratě Šumavy doufám nemyslíš vážně...Komu by to prospělo? Nikomu. Komu by to uškodilo - nám u trati a samozřejmě posádkám, které se chtějí svézt a za problémy, v nichž se momentálně RC nachází nemohou...
15. 4. 2010 19:30
0 0
Petr Čížek: souhlasím se vším. Pěkně si to shrnul. Já jen čekám, kdy to někdo napíše a pak souhlasím (sem nějak línej na dlouhé texty)

Sabotovat Šumavu , jak se tu navrhuje, je pěkný nápad. Volím umírněnější metodu a nebudu platit na RZ. Už se těším, jak jim na Čínově budu vysvětlovat proč smajlík
15. 4. 2010 20:12
0 0
Což takhle přestat teoretizovat a zkusit to naše amatérský vyžití za volantem dostat do pozice,kdy si budem nějakou,námi zvolenou institucí,která bude mít mandát jednat za nás amatéry se státní institucí a vyjednat se STÁTEM podmínky,za kterých se dneska běžně závodí v EU.
A myslím,že by se měli domluvit na pravidlech minimálně,ředitel VP,organizátoři RC a Design Cupu,klidně za podmínek,že si každý pojede ty svoje závody,buď sólo a nebo v nějakém poháru.Případný zisk ze soutěže patří pořadeli,v případě poháru,asi jakési procento do společnýho a my jezdci,by jsme si mohli rozhodnout,komu dáme startovný a kam si budem chtít zajet sklouznout.
V případě vzniku nějakého orgánu,založeného na podpoře jezdců amat.závodů jsem ochotnej jako první vložit na účet,ze kterého by se financovaly administrativní nákladdy 2000 kč.
15. 4. 2010 20:53
0 0
Já jsem snad ochoten brát za double agenta STIGa. Tohle snad nemohl myslet vážně? Přesně tohle by si přáli, aby řekli: Koukněte, kdo proti nám stojí! Chraň všechny ten Nejvyšší, před takovou blbostí, jako je blokáda erzet na soutěžích FASu!
15. 4. 2010 23:35
0 0
Klemic: Ty máš momentálně doslova zakázáno psát dlouhý texty, protože tvojí jedinou náplní má teď být ladění Magdy k dokonalosti, abych se měl v Němčovicích čím pokochat, když já sám ostuda ještě nemám našeho Fakýra po mnoha inovacích v kupě..smajlík
A ta Šumava...sabotování je zhovadilost na dvacátou, protože to by ublížilo jen jezdcům a v důsledcích myslím pak velmi razantně i nám! Protože v tom Absurdistánu je třeba taky rozlišovat, kdo má jaké páky. A když má někdo oddaně sloužící poslušné ministerstvo, tak se těžko konkuruje. To je jako jít proti pancerfaustu s pazourkemsmajlík Ale tvůj nápad ignorovat platbu zhovadilého vlezného v podstatě k veřejnému prostranství je víc než výborný! Sám jsem to aplikoval před pár lety na Pražském sprintu. Hele násilím tě zastavit nemůžou a pokud tento dojem někdo nabere, dejte mu s Bártíkem do držky i za mě!smajlíksmajlík
15. 4. 2010 23:53
0 0
Jo a ještě Baiardo: Jediná a poslední věc, resp.instituce, kde se pro mne nepochopitelným způsobem dokázaly 20let po revoluci udržet ryze totalitní stavy a praktiky, je Federace automobilového sportu a její představenstvo. Arogance, šikana, ignorace, tak to prostě je, všichni to vidí, někdo to přehlíží, to ať se někdo postaví třeba na hlavu. Já si to představuju jako takový velký pytel, kde se to šikovně uzavřelo, nikdo do toho moc nevidí, nešťourá a funguje si to tam tou svojí samovládou..
Ale ten pytel srač.ek se jednou roztrhne, věř tomu. A to bude smradu! smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!