Věroslav Cvrček před Rallye Prešov

O nadcházející sobotě čeká besedický Rexteam letošní druhý start v rámci Mistrovství Slovenské republiky

O nadcházející sobotě čeká besedický Rexteam letošní druhý start v rámci Mistrovství Slovenské republiky – a to Rallye Prešov. Za volantem týmové Octávie WRC se opět v barvách českého výrobce olejů značky Valar představí Věroslav Cvrček jun. s Petrem Těšínským (st. č. 10) a jejich cíl nebude překvapivý – nalézt rychlost získanou na zkouškách maďarského Egeru a posunout pomyslnou laťku o kus dále.

Samotná soutěž se skládá z osmi okruhových zkoušek konajících se na třech úsecích, z čehož první dva úseky posádky absolvují třikrát a třetí, od centra soutěže nejvzdálenější a zároveň nejdelší úsek, je na pořadu dvakrát. Celkově tak soutěž čítá necelých devadesát pět ostrých kilometrů. Cíl by dokončivší dvojice měly protnout o sobotní šestnácté hodině.

Věroslav Cvrček jun:

„Na Rally Prešov se moc těším, vlastně jako na každý závod, který můžu jet. Jsem rád, že se tento start povedl zajistit. Velkou zásluhu na tom má český výrobce olejů firma Valar a rodina. Závod bych hlavně chtěl dokončit. Těším se, že se opět budu moci něco nového naučit a pokusit se posunout kousek dál. Výsledkově žádný cíl nemám. Chtěl bych se pohybovat co nejvýše, pokud se povede co nejdříve navázat na tempo z posledních zkoušek z Egeru, budu spokojený. Na autě jsme provedli několik vylepšení a proběhla i kontrola celého vozu. Žádné velké opravy však nebylo zapotřebí, protože auto bylo na sezonu perfektně připraveno a v Maďarsku fungovalo bez jediného problému, což mi velice pomohlo při učení. Mohl jsem se na něj v každé situaci spolehnout. Věřím, že i v Prešově bude pracovat tak, jak má.“

Petr Těšínský:

„Na start se velice těším. Bude to velmi zajímavá zkušenost vzhledem k tomu, že se celá soutěž odehrává na zkouškách okruhového či polookruhového charakteru. Uvidíme, jak se s tím vším vypořádáme, rozhodně nic nepodceňujeme a neponecháváme náhodě.“

Více informací o soutěži naleznete na www.rallypresov.srs.sk. Pro informace o týmu a technice navštivte naše webové stránky www.rexteam-besedice.com.

Komentářů celkem: 4
28. 4. 2010 13:38
0 0
Přeji hodně zdaru! smajlík
28. 4. 2010 19:25
0 0
Ta krásná Mirka Cvrčková, která jezdívala jako spolujezdkyně je jeho matka? Pamatuju si ji z let někdy kolem 1996-99, že byla vyloženě okrasou českých rally. Jezdil jsem po rally jako časoměřič a všichni chlapi jsme z ni byli paf.
28. 4. 2010 20:12
0 0
Sí, yes, jawohl, no bodejď smajlík
29. 4. 2010 11:41
0 0
juha: Jasan, je to jeho matka a řidič se kterým jezdívala je jeho otec. smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!