Ondřej Krajča - eWRC.cz
18. 5. 2010 16:03 − 3332× − 41

M. Wilson volá po ukončení soutěží se smíšeným povrchem

Matthew Wilson vyzývá pořadatele soutěží, aby nezařazovali do soutěže jiný povrch než ten na kterém se většina soutěže jede.

Pilot Stobartu Brit Matthew Wilson vyzývá pořadatele všech soutěží, aby nezařazovali do soutěže jiný povrch, než ten na kterém se většina soutěže jede. Britský pilot byl frustrován už na odjeté Rally New Zealand, když byl zařazen jeden pětikilometrový úsek na asfaltu. "Já to prostě nechápu," řekl Wilson. "Budu bránit Rally New Zealand a to na plné čáře. Je to velká soutěž, která má jedny z nejkrásnějších tratí na světě. Jede se na šotolině, ale proč se musí jet na začátku po asfaltu? Aby toho nebylo málo, tak tento asfaltový úsek vedl podél šotolinového úseku."

"Mě to prostě nedává žádný smysl. Jenom to kazí charakter některým velkým soutěžím. Naopak si myslím, že Kyperská rally byla v pořádku. Jeden den jsme jeli na asfaltu a druhý den na šotolině. Bylo to zajímavé. Vím, že soutěže stejně nebudou nákladnější, ale jet na jedné rychlostní zkoušce po asfaltu a kus po šotolině, to mi prostě nedává smysl," dodává Matthew Wilson.

Komentářů celkem: 41
19. 5. 2010 15:29
0 0
swuppy: Ten "nejaky chytrak" má ovšem pravdu. Když už někdo používá cizí slova měl by alespoň znát jejich význam. (lose = ztratit, prohrát, prodělat, proto loser a ne looser i když to možná vypadá angličtěji)smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!