19. 5. 2010 16:09 − 2834× − 0

Ninco Rallye Hvozdnice 2010

Tuto akci nehledejte v žádném motoristickém kalendáři.

Tuto akci nehledejte v žádném motoristickém kalendáři. Jedná se o historicky první setkání příznivců autodráhových modelů kategorie rallye na plastové autodráze, které se uskuteční v obci Hvozdnice u Hradce Králové v neděli 30. 5. 2010.

Toto setkání autodráhových modelářů a příznivců rallye, nejen z okolí Hradce Králové, umožní předvést modely v akci na trati.

Zváni jsou především autodráhoví modeláři, ale také příznivci rallye nejen z okolí Hradce Králové. Na startu se objeví soutěžní vozy značek Audi, BMW, Ford, Lancia, Peugeot, Porsche, Renault, Subaru, Škoda a možná některých dalších a to v měřítku 1:32. Jízda modelů kategorie rallye je populární hlavně ve Španělsku, kde se jezdí každoročně několik závodů a to převážně na autodráhách Ninco popř. SCX.

Skupina modelářů z občanského sdružení Hradecká autodráha učinila první krok k rozšíření této tradice i do našich končin. Hlavním partnerem akce je společnost PAMA Hobby s.r.o., distributor značky NINCO do České republiky. Po dobu konání akce bude hospoda v provozu.

Další informace se dočtete na internetových stránkách: www.autodraha.org a www.autodraha.org/ninco_2010

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!