Redakce - eWRC.cz
20. 5. 2010 10:43 − 2467× − 1

Fortuna Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 11. až 14. kola

Všech čtyřech posledních ukončených tipovaček se zúčastnilo přes 1000 tipujících.

Všech čtyřech posledních ukončených tipovaček se zúčastnilo přes 1000 tipujících. Bodově úspěšnější byly poslední dvě – Nový Zéland a hlavně Kopná (aktuálně nejvyšší průměr – bez mála 15 bodů). Naopak podnik IRC na Kanárských ostrovech si vysloužil prozatím třetí nejmenší průměrný bodový příděl – 6,31. Žolíka během čtyř kol využilo 236 z Vás.


Rally Islas Canarias

KO otázka Vyhraje poslední odjetou rychlostní zkoušku jezdec s vozem Škoda Fabia S2000? Ano nebo ne? dopadla zcela jednoznačně. Tvrdě finišující Kris Meeke s Peugeotem 207 S2000 na poslední zkoušce kanárské soutěže nezaváhal a zvítězil v ní s náskokem 1,8 vteřiny před Juho Hänninenem. Správná odpověď tak v KO otázce byla NE. Přílišná důvěra v české vozy Škoda Fabia S2000 se tak většině (572) tipujících nevyplatila.

Nejlepší tip měl iTchy s 36 body, druhý až s desetibodovým odstupem skončil Kanibal třetí místo si rozdělili svata a Oncek, kteří si vytipovali 22 bodů. Výtečně natipoval i katovický Venda Zub, který získal nejvíce bodů bez použití žolíka – rovných 20.

Rally Lužické hory

KO otázka tentokráte zněla: Bude v první osmičce konečného pořadí více vozů WRC než S2000? Ano nebo ne? Speciály WRC vyhrály v poměru 3:1 a správná odpověď tedy zní: ANO. 608 tipujících věřilo v nesmrtelné vozy s turbem a body se jim tak přičítaly.

Nejlepší tip na Rally Lužické hory měl s 38 body finn, duo vmcaf a Tomáš Tkadlec obsadilo se 36 body shodně druhou příčku. Bez žolíku byl nejúspěšnějším tipujícím ve 12. kole tipovačky subaru155 (23 b.).

Rally of New Zealand

KO otázka ze soutěže MS zabrnkala na strunu vlastenectví. Zněla: Vyhraje Martin Prokop v rámci hodnocení SWRC? Ano nebo ne? Martin Prokop sice zajel výborný výsledek, ale výhra z toho nebyla – rychlejší byli jezdci Ketomaa a Pons. Správná odpověď tedy měla znít: NE a tu jste také většinou ve svých tipech zaškrtli.

Nejvíce bodů z Nového Zélandu získali společně maca300 a kambiaso (38 bodů). Třetí příčku obsadil pavouk km s 36 body. Pomyslnou první pozici v bodování bez žolíka si také rozdělili dva tipující – 22 získanými body se mohou chlubit Ho! a mikubin.

Rallysprint Kopná

673 z Vás zaškrtlo ve svých tipech NE jako odpověď na KO otázku, která zněla: Bude vítěz soutěže slavit své první vítězství na Kopné (tzn. dosud ji nevyhrál)? Ano nebo ne? Roman Kresta triumfoval na domácí Kopné již potřetí, v zádech pilota Peugeotu 207 S2000 odpověď na otázku jistil ještě loňský vítěz sprintového podniku Jaromír Tarabus. Správná odpověď je tedy pochopitelně NE a rapidní většina z tipujících si připsala bonusové body.

Nejlepší tip měl martin1 s 46 body, 44 bodů znamenalo druhou příčku – této mety dosáhla čtveřice z Vás – SQUUGEE, Kapin, teletv a Jordi. Jediné co se nepovedlo z Kopné tipnout uživateli skrývajícím se po nickem P.Ram bylo sedmé místo Martina Vlčka (na tipu měl místo něj Jana Štěpánka). Jinak však byl bezchybný a vysoutěžil si 30 bodů.


Všichni výherci získávají sázkový bonus v hodnotě 100 kč u sázkové společnosti Fortuna. K jeho nabití je třeba mít založený účet ikonto. Výherce prosíme o kontakt na redakční mail.

Aktuálně můžete tipovat na Rallye Český Krumlov a od včerejška i na Vodafone Rallye de Portugal.

Komentářů celkem: 1
3. 6. 2010 18:061
0 0
já se ozývám.Získal jsem druhé místo na Kopné a od Té doby se mi nedaří ani tuk.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!