Rally legendy zahájily program 38. Rallye Český Krumlov

Na Super RZ českobudějovického výstaviště byl zahájen program letošního ročníku Rallye Český Krumlov.

Na Super RZ českobudějovického výstaviště byl zahájen program letošního ročníku Rallye Český Krumlov. Návštěvníků se představily vozy startující v rámci IV. Rally Legend Show. Z Velké Británie dorazil tovární Ford RS 200 a legendární „monstrum“ Audi Quattro S1. Britské hosty doplnil „divoký Ital“ Paolo Diana s Fiatem 131 Abarth. Mezi dalšími vozy jsou k vidění Škoda 130 RS, Lada VFTS nebo Lancia Fulvia.

Vozy Rally Legend Show mají dnes na programu celkem čtyři rychlostní zkoušky. Po dvojím absolvování Super RZ na výstavišti se vydají na průjezd RZ Přídolí a svůj páteční program ukončí na RZ Kohout-Ján. Na tyto historické skvosty tak čeká necelých sedmatřicet kilometrů, na kterých se ukáží přihlížejícím divákům.

Aktuálně: V Českých Budějovicích na výstavišti je průtrž mračen a silně prší. Během tohoto „psího“ počasí se vozy Rally Legend Show představily divákům. Paolo Diana vodil svůj Fiat 131 Abarth nádhernými smyky, naopak Gary Midwinter s Audi Quattro S1 ukazoval při akceleraci sílu svého vozu.

Komentářů celkem: 3
21. 5. 2010 18:381
0 0
Škoda že tam nejsem to musí být "maso".
23. 5. 2010 16:072
0 0
Tak co jsem viděl tak Fiat nic moc,naopak Audi to byla teda podívaná,i ten Ford byl zajímavý,celkově mazec smajlíksmajlík
23. 5. 2010 21:103
0 0
no na výstavišti byl fiat jednoznačně nejlepší
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!