Ondřej Krajča - eWRC.cz
7. 6. 2010 16:45 − 2893× − 22

Guy Wilks se vrací ze Sardínie domů

Guy Wilks se vrací ze Sardínie zpět domů. Když strávil dva dny v nemocnici po nepříjemné nehodě.

Při Rally d'Italia Sardegna měl Guy Wilks s Philem Pughem nepříjemnou nehodu, když musel být Guy Wilks převezen vrtulníkem do nemocnice, kde se zjistilo, že má zlomené dva bederní obratle. Spolujezdec Phil Pugh vyváznul z této nehody nezraněn. V nemocnici se objevil každý člen týmu Škoda UK, aby popřál Wilksovi brzké uzdravení. Wilkse ještě prohlédne specialista a ten rozhodne o zdravotním stavu a o tom, kdy se Guy vrátí za volant Škody Fabia S2000.

"Chtěl bych poděkovat lékařům a sestřičkám z nemocnice San Martino. Péče byla velmi dobrá a hlavně ke mě chodily pouze dobré zprávy. Jsem v dobré náladě a těším se domů. Ještě navštívím specialistu, který mi řekne na jaké soutěže se budu moci vrátit. Dále bych chtěl pogratulovat Juhovi, Honzovi a celému týmu Škoda Motorsport za další fantastický výsledek. Rally d'Italia Sardegna je velmi těžká soutěž a společně jsme ukázali rychlost a sílu Fabie," říká Guy Wilks.

Komentářů celkem: 22
8. 6. 2010 15:2921
0 0
STIG: Nemohu než souhlasit. Článek je o polámaných b e d e r n í c h obratlech, tedy o tom, o čem se hovoří v souvislosti s HANS.
8. 6. 2010 19:3322
0 0
STIG,Chorda: Abych upřesnil - jsem zastánce dobrovolnosti HANSu (když nejde úplně zrušit!). Jen je už ohraná písnička, že tu skoro pod každým článkem někdo řeší VP x RK x JK, Barum x Bohemka, atd. Asi jsem to napsal špatně. Vím, že tento článek je o zlomených obratlích a taky mě to štve, že tak dobrý jezdec jako je Guy na to doplácí taky (tím nechci říct, že mi není líto ostatních poškozených!), ale těch článků, resp. diskusí o HANS pod nimi je v poslední době nějak moc.
Podle mě je chyba na FIA, resp. FASu, protože mlčí a nevyjadřují se. Možná, že kdyby to nebylo jen jednostranné, tak by byly diskuse aspoň trochu konstruktivnější smajlík Proto ta moje narážka, protože tyto diskuse nikam nevedou. A omlouvám se za špatnou interpretaci smajlík smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!