15. 6. 2010 16:12 − 2917× − 3

FAST/SAFE rally academy spouští nový jednodenní kurz

Projekt FAST/SAFE rally academy se rozjíždí na plné obrátky a nově teď máte možnost přihlásit se do dalšího typu kurzu.

Projekt FAST/SAFE rally academy se rozjíždí na plné obrátky a nově teď máte možnost přihlásit se do dalšího typu kurzu. Jmenuje se „drivers“ a je určený nejen pro začínající a méně zkušené rally jezdce, ale i pro zájemce z řad motoristických nadšenců, kteří by si chtěli vyzkoušet řízení ostrého závodního Mitsubishi Lancer Evo VII (sk.N).

„Jednodenní drivers je v podstatě levnější a zkrácená varianta našeho hlavního dvoudenního kurzu. Je vhodná i pro ty, které láká třeba jen samotná jízda bez nějakých závodních ambicí do budoucna. A ptali se nás na ni také absolventi, kteří by se znovu rádi svezli,“ říká k novému kurzu Ondřej Carda z FAST/SAFE rally academy. „Vše se odehrává pouze ve výcvikovém prostoru v Biskupicích u Luhačovic, kde vám naši instruktoři nejdříve vysvětlí základy závodního auta a jeho ovládání, dozvíte se něco o bezpečnosti, stopě a dalších potřebných věcech. A pak už si rovnou sednete za volant tréninkového Evo IX a následně ostrého Evo VII. Stejně jako při dvoudenním kurzu se o vás budou celou dobu starat profi jezdci jako Honza Jelínek, Mirek Jandík nebo Mira Tarabus, kterých se samozřejmě můžete zeptat na cokoliv ohledně rally a ovládání auta i mimo samotné jízdy.“

Prozatím jsou vypsány dva termíny tohoto kurzu v červenci a srpnu. Další pak budou podle potřeby postupně přibývat.

Pokud máte zájem, podrobnosti najdete na webu www.rallyskola.cz.

Komentářů celkem: 3
15. 6. 2010 18:221
0 0
Tohle je hodne zajímavé.
15. 6. 2010 20:302
0 0
No vidíš, Čejdo a některým se to zdá předražený a ještě se divěj, že nedostanou licenci smajlíksmajlík
15. 6. 2010 23:203
0 0
Když se objevila nabídka na dvoudenní kurz, říkal jsem si, že by bylo zajímavé jen jednodenní akce pro ty co se chtějí "jen" svézt za nějakej poměrně menší peníz. A ejhle, podle mě je tohle velmi zajímavá nabídka.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!