21. 6. 2010 18:01 − 2467× − 0

Výstava fotografií při rally Bohemia

Letos poprvé všem návštěvníkům nabízí Vzdělávací centrum Na Karmeli výstavu fotografií automobilů Škoda z posledních let.

Ani ne za dva týdny začne jedna z nejoblíbenějších automobilových soutěží u nás. Rally Bohemia. Populární soutěž představuje spojení náročných tratí, atraktivních soutěžících a zajímavého doprovodného programu pro diváky.

Letos poprvé také všem návštěvníkům nabízí Vzdělávací centrum Na Karmeli ve spolupráci se společností ABL, a. s. a RDPromotion ojedinělou akci. Výstavu fotografií automobilů Škoda z posledních let. Výstava se otevře 28. 6. v 14:00, uzavřena bude v neděli 4. 7. v 18:00, právě v prostorech Vzdělávacího centra Na Karmeli v Mladé Boleslavi (www.savs.cz).

Mezi vystavujícími jsou zkušení fotografové rally Tomáš Němec, David Jeřábek, Radek Vojtěchovský, Roman Kašpárek, Matěj Skalník a Radan Eliáš, který mimo jiné doplní výstavu o zajímavé fotografie z let sedmdesátých. Po celou dobu bude na místě vystaven i vůz Škoda Fabia S2000, takže diváci mají možnost prohlédnout i to, na co obvykle u trati není čas.

Neváhejte a přijďte si od 28. 6. prohlédnout výstavu do Vzdělávacího centra Na Karmeli v Mladé Boleslavi.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!