Ondřej Plšek - eWRC.cz
7. 7. 2010 21:33 − 3096× − 24

Poznatky Matthew Wilsona z Bulharské rally

Britský jezdec sepsal své poznatky ze seznamovacích jízd Bulharské rally, která na jezdce čeká již tento víkend.

Letní přestávka MS v rally se blíží ke konci, již tento víkend je na programu Bulharská rally. Tato soutěž se v kalendáři MS objevuje poprvé a tak se podívejme, co o ní napsal na serveru wrc.com jeden z jezdců – Matthew Wilson.

"Bude to náročná rally, to je jisté," napsal Wilson. "Je to velmi, velmi rychlé, na některých místech rychlejší než v Katalánsku. To je asi největší věc, které si na této soutěži všimnete, je to velmi rychlé. Na některých dnešních místech (úterý) jsme byli skoro na 2000 metrech nad mořem. To dosahuje podobné nadmořské výšky jako v Mexiku a samozřejmě to bude pro každého znamenat ztrátu výkonu."

"To je věc, kterou lidé na této rally zatím podcenili. Je ale celkem těžké si to představit, protože v seznamovacích jízdách jsme limitováni rychlostí 70km/h. Až poprvé pojedeme na těchto tratích v závodním tempu, tak to bude úplně jiné."

"Některé cesty jsou celkem rozbité, s poškozeným asfaltem," pokračuje v popisu Wilson. "Bude náročné to zvládnout. Mít dobrý rozpis je důležité vždy, ale v Bulharsku obzvláště."

Komentářů celkem: 24
9. 7. 2010 15:0521
0 0
Jojo, a já vůl dal do na poslední chvíli do tipovačky Wilsona místo Kimiho. Slibuji, že už to nikdy neudělám. Navíc věřím tomu, že kdyby jezdil třeba Aava nebo Novikov, byl by Matthew ještě níž.
9. 7. 2010 16:4922
0 0
CHorda:dobře si udělalsmajlíkKimi nezklamal
9. 7. 2010 17:0223
0 0
Chorda: Kdepak, jak si myslim ze Matej je pomalej, tak do tipovacky rozhodne patri, sam ho tam mam, to ze Matej dojede je temer 100% jisty a pri soucasny konkurenci staci WRC jen dovlect vcelku do cile abys byl v prvni osmicce! smajlík
9. 7. 2010 17:0324
0 0
oifovo: Wilson se musí ještě vyjezdit,je přeci jen mladší než Andersson a nemá ještě tolik zkušeností.Těch 6-7 sezón v MS,kdy jel snad nebo téměř všechny závody je prostě strašně málo.Možná,že za 10 let dosáhne vrcholu .smajlík
Gille,Ty seš opravdu mimo jak to jen jde.Napsat takovou blbinu,že je minimálně na urovni špičky IRC,no to se jen tak nevidí smajlík.Ano,v MS je ta nejužší špička dál,než špička IRC,ale do ní bohužel Mantěj nepatří,zdaleka ne.A je dokonce a vždycky byl daleko za jezdcema typu Meeke,Sordo,Andersson,Aava,Ogier a spousty dalších.Je to prostě jezdec vydřený do velkého průměru,který dokonce,pokud nemá soutěž 10x najetou nezajede už zhola nic,narozdíl třeba od špičky IRC,která letí všude,např. i v docela nabitým italském mistráku.smajlík Ale přesto jsem za něj rád a ani se na něj nemusí špatně dívat,ale prostě chce se nato dívat trošku realisticky.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!