Kuba Brázda před Pačejovem

Tak se nám to konečně podařilo.

Tak se nám to konečně podařilo. Po loňské nepříjemné havárii, kdy jsme totálně rozmlátili naši červenou Hondu, začala stavba nové, zase žluté, jako nám shořela v r.2007 v Lužičkách.

Je fakt, že jsme toho za posledních pár let zažili nějak až dost. Požár v Lužičkách, vítězství v N2 v r.2008 a big crash v loňském roce. Možná jsme si trochu zahrávali s osudem. Když kouknete na přiložené fotky, tak je to asi drzost, nechat se fotit u takovéto cedule.

Věřím, že rok stavby nového vozu nás dostatečně poučil a budeme se snažit přistupovat ke každému závodu mnohem zodpovědněji.

Na Pačejov se moc těšíme. Místní tratě nám docela sedí a snad se nám letos povede spatřit cílovou rampu. V roce 2007 jsme odstoupili z prvního místa pro poruchu motoru u vypůjčené Hondy a v r. 2008 také z prvního místa jsme vylétli na poslední vložce. V pravé 3 přes horizont nám utek zadek na rozbředlém asfaltu (bylo tenkrát hrozný vedro) a poslali jsme to do příkopu. Honda měla pouze uražený nárazník, ale bohužel se vytrhla poloosa. Štvalo nás to hrozně. Náš článek po soutěži si můžete přečíst na stránkách www.kubabrazda.estranky.cz v sekci Rok 2008 – články.

V tuto chvíli jsme připraveni bojovat s rozjetou špičkou ve třídě a věřím, že naše účast potěší i diváky, kteří nám přijdou fandit. Velký dík za to, že můžeme startovat patří především rodině, firmě BOSCH pana Svatopluka Černíka a v neposlední řadě všem mechanikům, kteří se na stavbě auta podíleli.

Srdečně Vás všechny zveme již na tento pátek a sobotu na XXXI. FUCHS OIL RALLY AGROPA PAČEJOV.

St.č. 53

Jakub Brázda – Zdeněk Brázda
Honda Civic 1,6 Vti

Komentářů celkem: 4
2. 8. 2010 21:17
0 0
Držím palce Kubo!!!
jac
3. 8. 2010 06:24
0 0
Postavili jste krasavici,Kubo, tak ať vám dlouho vydrží!smajlík
3. 8. 2010 08:42
0 0
doufám, že nebudeš tátu zase honit po příkopech..... to víš už je to starší člověksmajlíksmajlíksmajlík
5. 8. 2010 08:54
0 0
Brázdíci!-budeme tam a budeme Vám držet palce!Věříme,že Zděnda to dobře přečte a Kuba za to zatáhne.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!