Pátá Walašská Rallyšou klepe na dveře – aktualizace

Přinášíme vám další novinky z průběhu příprav Arpeta Wallašské Rallyšou Evo 5.
Přinášíme vám další novinky y průběhu příprav ARPETA WALAŠSKÉ RALLYŠOU EVO 5. Jednou z nich je již hotová mapa trati.

Další novinkou je inovovaný seznam již potvrzených posádek:

Martin Hudec
Karel Trněný
Roman Michalík
Tomáš Kubiš
Jaroslav Pešl
Roman Stromšík
Jakub Klestil
Ivo Klestil
Luděk Karlík
Silvestr Mikuláštík

Momentálně se ještě stále jedná o startu Pavla Valouška, Antonína Tlusťáka, Romana Kresty,Lumíra Galii, Miroslava Jakeše a dalších.
Další informace přineseme v následujících dnech


Již popáté se fandové a soutěžní jezdci budou mít možnost neformálně setkat při populární ARPETA WALAŠSKÉ RALLYŠOU, která se s přídomkem EVO 5, uskuteční 21.8.2010. Po Valašské Bystřici a Kopřivnici, se tentokrát akce pořádaná soutěžním jezdcem Silvestrem Mikuláštíkem přesune do Hrachovce, nedaleko Valašského Meziříčí.

Celá akce je vždy pořádaná nejen jako zábava jezdců a diváků, ale její výtěžek je pokaždé poukázán na dobročinné účely. Nejinak tomu bude i v případě EVO pětky, kdy výtěžek poputuje jako příspěvek na rehabilitaci postižené dívky Elišky Marschavellové.

Co tedy všechny přítomné čeká v Hrachovci týden před Barum Rally? Posádky budou moci otestovat své speciály na 1,5 km dlouhé rychlostní zkoušce vedoucí nejen po asfaltovém povrchu, ale také po šotolině a panelech, takže o klouzání a zábavu nebude určitě nouze. A zábavu si můžou společně s jezdci užít i diváci. Stačí si za 50,- Kč zakoupit slosovací kupóny a vyčkat na 15:00 hodinu, kdy proběhne jejich slosování. A pak už jen čekat, ke kterému z jezdců si třeba přisednete. Již nyní se můžete těšit na jména – Roman Michalík, Martin Hudec, Tomáš Kubiš, Radim Sušeň a další.

A jako bonus, pokud máte pevné nervy a nevadí vám přispět na dobročinnost, můžete se zúčastnit dražby o svezení se Silvestrem Mikuláštíkem v Octávii WRC.

Kromě samotné show se samozřejmě můžete pobavit při doprovodném programu a nouze nebude ani o stánky s občerstvením. Připomínáme jen, že pokud se akce budou chtít zúčastnit děti mladší 15 let, je nutný doprovod rodičů.

Takže malé summary –
Kdy? 21.8. 2010 od 10:00
Kde? Valašské Meziříčí Hrachovec
Za kolik? 50,- kč/osoba nad 7 let

V případě jakýchkoli dotazů, nebo zájmu o účast kontaktujte Silvestra Mikuláštíka na čísle 608 829 892.

Server eWRC.cz bude i tentokrát stejně jako v loňském roce mediálním partnerem WALAŠSKÉ RALLYŠOU, takže se na našich stránkách dozvíte vše podstatné z příprav i průběhu celé akce.

Komentářů celkem: 26
21. 8. 2010 01:2621
0 0
Norri tak ven tě dostane snadno.. prostě tam tejden dva budeš sedět a mezitím se zmenšíš nosmajlíksmajlík
21. 8. 2010 21:3322
0 0
chci poděkovat za pomoc, ukázněnost a výbornou atmosféru
všem účastníkům WR5
Silvero
21. 8. 2010 22:2323
0 0
Silvéro: povedlo se ti to auta jezdili pořád super zábava svezení jsem nevyhrál ale a to nejde. Šotolinka byla dobrá atmosféra super dobře vybraný areál bylo na co koukát. Tak zas za rok. Ať se práší za kočáremsmajlík
21. 8. 2010 23:5724
0 0
Místo bylo vskutku zvoleno výborně. Na organizaci mám jenom slova chvály. Teda až na to, že jsem nevyhrál smajlík
22. 8. 2010 08:3825
0 0
Opravdu parádně vybrané místo, zatím nejlepší akce z dosavadně uspořádanýchsmajlík http://www.stream.cz/video/506995-valasska-rallysou-evo-v-dvokolky-a-bonus
22. 8. 2010 23:2626
0 0
super akce az na spaleny oblicej .-)
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!