11. 8. 2010 16:12 − 2426× − 5

Peták v Pačejově třetí

Pro příbramskou dvojici je pačejovská soutěž téměř domácím podnikem, a tak na ni byla posádka zcela po právu natěšená.

Hroch Rally Team ve složení Josef Peták a Alena Benešová s vozem Peugeot 207 S2000 má za sebou úspěšný start na Fuchs Oil Rally Agropa, kde získal třetí místo absolutně.

Pro příbramskou dvojici je pačejovská soutěž téměř domácím podnikem, a tak na ni byla posádka zcela po právu natěšená. Dobrou týmovou atmosféru nerozhodila ani deštivá prognóza, která se k nelibosti posádek a i diváků bohužel potvrdila do bezezbytku.

Peták s Benešovou vstoupili do soutěže výborně a figurovali na čtvrtém místě s minimální ztrátou na třetího Orsáka. I v dalším průběhu první sekce se Peták držel na čtvrtém místě, ale umístnění mezi třemi nejrychlejšími měl na dosah. To se mu také ve druhé části soutěže podařilo a po technických problémech Orsáka se posunul na třetí místo absolutně. Rychlejší již byli pouze Kresta s Fabii S2000 a Odložilík s Xsarou WRC.

Dva třetí časy a jeden druhý nejrychlejší průjezd znamenal udržení bronzové pozice i v závěrečné části soutěže, a tak si smíšená posádka odváží do nedaleké Příbrami nejen další velký bodový příděl, ale i další skvělý výsledek. "Z našeho pohledu byl Pačejov super soutěž. Líbila se mi především nová, třetí rychlostní zkouška a myslím si, že pořadatele odvedli velký kus práce. Rovněž návrat na rozlehlé servisní parkoviště na letišti u obce Pole je jistě velkým přínosem. Během závodu jsme neměli žádné technické problémy, za což patří velký dík mechanikům Hroch Rally Teamu. Pouze my jsme jednou chybovali. Přestože jsme trefili poněkud větší kámen, tak auto zůstalo nepoškozené. Navíc jsme se vlastními silami dokázali z příkopu dostat a neztratili ani příliš času. Poděkováni si zaslouží také diváci, kteří dokázali po celý deštivý a chladný den vydržet u trati a fandit posádkám. Opravdu si zaslouží velké uznání," zhodnotil Fuchs Oil Rally Agropa třetí nejrychlejší jezdec.

Dalším závodem Hroch Rally Teamu bude koncem srpna Barum Rally, kde se Peták s Benešovou utkají s nejrychlejšími posádkami šampionátu IRC.

Komentářů celkem: 5
11. 8. 2010 18:341
0 0
Pepé jel neskutečně krásně smajlík
11. 8. 2010 20:402
0 0
Starší pán mě po delší době potěšil mocsmajlík
11. 8. 2010 23:013
0 0
Starý mazácí jim to vždycky na sračkách ukážou smajlík
12. 8. 2010 02:244
0 0
Pepa si zabalil obrovské sebezapření a jelo mu to jak po máslesmajlík
Výbornej výsledek
smajlík
12. 8. 2010 12:145
0 0
gratulace! uz se tesime na barumkusmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!