Jiří Fryje - eWRC.cz
20. 8. 2010 22:41 − 4045× − 0

Kniha „Když Křeček prášil“ bude k mání i ve Zlíně

Před více než měsícem spatřila světlo světa kniha o jednom z nejúspěšnějších automobilových jezdců – Ladislavu Křečkovi

Před více než měsícem spatřila světlo světa životopisná kniha o jednom z nejúspěšnějších automobilových jezdců naší nedávné minulosti – Ladislavu Křečkovi. Stalo se tak v Mladé Boleslavi v rámci sedmatřicátého ročníku Rally Bohemia. Ovšem ani blížící se jubilejní Barum rally nebude o přítomnost „pana mistra“ a dávného vítěze Barumky ochuzena. Bližší informace nám sdělil samotný autor.

Dane, můžeš to upřesnit?
Zájemci o knihu nebo autogram pana Křečka budou mít možnost dílo přímo od hlavního hrdiny zakoupit v pátek od 14.30 hodin v místě startu Barum rally, v sobotu bude Ladislav Křeček s knihami připraven v diváckém místě na Rakové a v neděli na dalším diváckém místě v Kelníkách.

Kniha je na světě téměř dva měsíce, jaké jsou ohlasy?
Mám pocit, že knihu čtou víc ženy, než muži! Tolik pochvalných slov nebo mailů od žen jsem rozhodně nečekal! Soudě podle nich to vypadá, že kniha spíš vzbudila sympatie než antipatie, jak mnozí předvídali. Lhal bych, kdybych řekl, že mě to netěší.

Když pomineme ženy, které zmiňuješ, kdo má o knihu největší zájem?
To je těžko říci. Určitě ji mají všichni, kdo znají pana Křečka nebo s ním a jeho kariérou spojili svůj život. Osobně jsem měl radost, že si knihu objednal Jiří Moskal nebo Stanislav Kafka. Jinak jsem své dílo posílal do Spojených států, Anglie nebo na Slovensko.

Na čem teď pracuješ?
Na své hmotnosti. Jestli myslíš na nějaké další tvorbě, tak vůbec na ničem.

Pojedeš na Barumku?
Pokud vše dopadne, jak má, tak ano. V pátek na startu bych měl být poblíž pana Křečka.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!