Ascot MB Motorsport se postaví na start Barumky

Pravidelný účastník sprintů Petr Pelech se s Hondou Civic Type-R postaví i na start Barumky

Pravidelný účastník sprintů Petr Pelech se s Hondou Civic Type-R postaví i na start Barumky. Loni si posádka odbyla premiéru ve velkém mistráku, letos postoupí ještě o krok výše.

Loňští vicemistři sprintové třídy N3 letos opět bojují v malém mistráku o mistrovský titul a po Rally Agropa Pačejov jim zatím patří průběžné první místo ve třídě. Loni si Petr poprvé vyzkoušel velký mistrák při Rally Příbram. Letos posádka zvolila start na Barum rally, která je zařazená i do šampionátu IRC. Proč zrovna Barumka? „Výrobce nealko piva Fríí je naším sponzorem a zároveň se sponzorsky podílí i na Barum rally,“ vysvětluje Petr, proč padla volba výletu za „velkými kluky“ zrovna na nejprestižnější českou soutěž.


Foto: David Jeřábek Dnes posádka Pelech – Zimolka najížděla nedělní rychlostní testy a zatím si to velmi užívá. „Ze sprintů jsme zvyklí tak na maximálně 15 km dlouhou zkoušku. Tady je to o něčem jiném. Jedna runda vydá vlastně za celý sprint. Vůbec si třeba nedokážu představit jestli nám vydrží brzdy. Nikdy jsme totiž nemuseli řešit otázku, jak moc šetřit auto. Ve sprintech je servis pokaždé doslova za rohem,“ vypočítává Petr.

Všechny fanoušky rally zároveň zveme v pátek ve 12 hodin na zlínské náměstí, kde bude probíhat autogramiáda posádky. Honda Civic Type-R oděná do designu nealko piva Fríí vyrazí v pátek na start městské speciálky se startovním číslem 105 na dveřích.

Komentářů celkem: 2
26. 8. 2010 07:30
0 0
Mají krásného sporťáčka na seznamovačky.smajlík
26. 8. 2010 10:27
0 0
Srovnání s Křížkem a Egonem, na to jsem zvědavej...smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!