Ladislav Kopelent - eWRC.cz
3. 9. 2010 20:44 − 3843× − 69

Posádka týmu eWRC.cz před dalším dílem VP

Letos se již potřetí postaví na start soutěže zapsané do kalendáře VP posádka Láďa Kopelent a Přemek Budín.

Letos se již potřetí postaví na start soutěže zapsané do kalendáře Volného poháru posádka redaktorů startující za nejsledovanější motoristický server ve složení Láďa Kopelent a Přemek Budín. Srdečně zveme všechny diváky, fanoušky, fotografy, kameramany na tento podnik. Vše potřebné najdete na stránkách pořadatele zde, včetně map a dalších pokynů. Start je ohlášen na osmou hodinu ranní. Přijeďte povzbudit početné startovní pole. Ten bílý (pozn. kdysi bílý…) Favorit, co pojede hned na začátku pelotonu, nebude opozdilý předjezdec, ale první ostré auto s trojkou na dveřích startující ve veteránech ve třídě H2. To pojede Láďa s Přemkem v barvách eWRC.cz. Tak nám zafanděte, budeme to na poměrně rovinaté a rychlé trati potřebovat.

Už jsem myslel, že se startu nedočkáme. Projíždí okolo mě soutěžáci Trojan s Bendou, vybaví se mi jejich jarní kruté vyloučení za laxní přístup jejich doprovodu. Ten z neznámých důvodů vjel na vzletovou dráhu přímo proti startující Andule. Dobrácky je mírným rýpnutím upozorňuji, aby si letos dali pozor. Hoši se smějí a sdělují mi, že jsem již minimálně pátý, kdo má o ně péči. Nakládám po přejímce "Fanouše" na vlek a v tom slyším motor letadla. Krve by se ve mně nedořezal… Vytuhnul jsem a říkám si, tak to jsem snad ještě větší neznaboch než ten Tomek. To snad není možné, vždyť jsem tu ranvej pečlivě vybíral, aby to byla ta správná. Nejraději bych zalezl pod vlek, abych se neviděl.

Byl jsem tam se ženou a ta mi v klidu povídá: „Podívej, letadlo.“ Již ho také vidím, projíždí okolo odstavené, cisternové "Vétřiesky" s palivem pro letouny a naším vlekem. Má to od křídla ke křídlu na chlup přesně. Přidá forsáž a uhnízdí se u remízi pro eroplány. Otočím se a přijde mi nelogické, že by i startovní rampa stála na špatné ploše označené jako hlavní a tudíž zakázaná. Vidím přicházet i jednoho z činovníků Petra Keborta, ten se usmívá a jeho grimasa nevěstí žádný malér. Vše mu líčím již s úsměvem a relativně uvolněný po tom šoku. Dráha to byla správná, jenom já jsem občas trochu zmatkař.

Zítra jedeme a zatím bez ztráty květinky.

Komentářů celkem: 69
7. 9. 2010 17:36
0 0
willíku, pokud máš psaní sem jako součást terapie, budiž ti vše odpuštěno. Přeju ti hezkou pleť.
7. 9. 2010 18:32
0 0
Novej věřím, že tobě to na pleť dobře nedělá...ale neboj neberu tě jako nepřítele, vždyť se ani neznámesmajlíksmajlík
7. 9. 2010 19:03
0 0
willy2.0:opravdu si někdy "chytrý" a někdy až mocsmajlíksmajlík
7. 9. 2010 23:18
0 0
JJ chytil jsem novejnovinusmajlík dám pokoj...smajlík
7. 9. 2010 23:30
0 0
Nevím jak vy, ale já se už těším na komentář Ládi k právě proběhlému Rallysprintu v Hořovicích.
8. 9. 2010 16:09
0 0
Willy je jako Trautenberk: To kyselo je moc kysely! A ten bramborak je moc bramborovej! Ze na to vubec reagujete... Panu Kopelentovi diky za cas, ktery psani pro ewrc venuje.
9. 9. 2010 10:51
0 0
Tak co Láďo už to bude???smajlík
9. 9. 2010 19:48
0 0
Hořovice budou za moment smajlík
11. 9. 2010 18:11
0 0
A co další deníček z Němec...kde je mu konec?smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!