Ztíží déšť Japonskou Rally?

V Japonsku převládá teplé počasí, které vystřídaly přívalové deště. Jak vypadá trať po tréninku líčí Jari-Matti Latvala.

Japonská Rally se tento rok vrátila zpět do kalendáře Mistrovství světa. Tato soutěž je ohledně počasí hodně nevyzpytatelná a náročná. V posledních dnech se teploty v Japonsku pohybují nad 30° Celsia. Takovéto počasí panovalo v Japonsku v posledních několika dnech. Dnes také pokračovaly seznamovací jízdy, které naopak bičovaly přívalové deště. Jari-Matti Latvala přidává pár postřehů ze seznamovacích jízd.

"Už při seznamovacích jízdách silně pršelo," říká Jari-Matti. "S tratí je to tak, že voda se vůbec nevsakuje do země, ale zůstává na trati. Pokud budou podmínky takové, tak bude soutěž hodně těžká. Opravdu silně pršelo i v roce 2008. Jinak seznamovací jízdy proběhly v pořádku a neměli jsme žádný problém. Testy v pátek a v sobotu jsou hodně podobné těm z roku 2008, což je pro nás dobré. V neděli jsou všechny rychlostní zkoušky nové a některé úseky jsou tam hodně úzké, ale jinak jsou to dobré tratě."

Komentářů celkem: 1
8. 9. 2010 21:58
0 0
hodně bahna voda na mlýn pro Pettera ? smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!