Roman Kresta před Admiral rally Vyškov

Již zítra 11. září se postaví soutěžící posádky na start sedmého podniku ECOSUN Mistrovství České republiky ve sprintrally.

Již zítra 11. září se postaví soutěžící posádky na start sedmého podniku ECOSUN Mistrovství České republiky ve sprintrally, kterým bude XIX. Admiral rally Vyškov. Mezi přihlášenými posádkami nechybí ani zástupci Enteria Rally Teamu Roman Kresta a Tomáš Kašpárek. Roman Kresta nastoupí na start soutěže v roli vedoucího jezdce průběžné klasifikace šampionátu, s desetibodovým náskokem a cílem získat maximální bodový příděl a uhájit svou pozici.

Na soutěž v okolí Vyškova se vracím po dlouhé pauze. Naposledy jsem zde startoval v roce 1999 ještě s Felicií, takže mohu říci, že soutěž pro mě bude úplně nová. Podobná situace je i u Tomáše, který zde ještě nikdy nejel. Budeme se ale snažit odvést na trati maximum a udržet naši pozici v šampionátu,“ říká v krátkosti před soutěží Roman Kresta. „Na Vyškovsku odstartujeme znovu s Mitsubishi Lancer. Rádi bychom pozvali k tratím co nejvíce fanoušků, věříme, že jim tentokrát bude na rozdíl od Pačejova přát počasí a celou soutěž si užijí,“ dodává.

Roman Kresta s Tomášem Kašpárkem nastoupí do soutěže se startovním číslem 1. Start soutěže je plánován v Komořanech v 9:00 hodin, cílovou rampou pak budou projíždět úspěšné posádky na stejném místě od 17:00.

Komentářů celkem: 1
10. 9. 2010 14:551
0 0
Přeji Romane pěkné vzpomínky a svezení....smajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!