Otevření 13. kola JNK čtenářské fotosoutěže

Otevření třináctého kola JNK čtenářské fotosoutěže – Rally Vyškov

Máme za sebou další podnik rallysprintového mistrovství, který je také zařazen do naší JNK čtenářské fotosoutěže – Rally Vyškov. Tradičně velmi pěkná soutěž letos inovovala své tratě a na posádky i diváky tak čekalo více šotolinových úseků a račický skok, který se jel po deseti letech. Soutěž také hostila několik zahraničních posádek. Jaroslav Melichárek navíc obstaral premiéru vozu Mitsubishi Lancer WRC na našich tratích. Takže fotografických příležitostí vice než dost. Otázka je, jak jste je využili?

Každý může poslat až pět snímků. Posílejte prosím pouze fotografie o šířce 800 pixelů a velikosti max. 300 kB. Všechny zaslané a schválené fotky budou k vidění na našich stránkách. Tak dobré světlo a nezapomeňte, že zdraví ani zrušená zkouška za fotografii nestojí. Používejte hlavu a poslouchejte pořadatele.


1. místo Rally Vyškov 2009 – David Jeřábek, originál zde

Dříve, než přejdete na stránky čtenářské fotosoutěže, pořádně si prostudujte pravidla. Připomínáme, že jde o soutěž neakreditovaných fotografů. V případě nejasností nás neváhejte kontaktovat na redakčním mailu redakce@ewrc.cz, případně v komentáři pod tímto článkem. Pokud narazíte na nějakou chybu, dejte nám prosím vědět na téže e-mailové adrese. Vzhledem k tomu, že příchozí fotky bude redakce průběžně ověřovat, objeví se Vámi zaslané snímky na našich stránkách s jistým zpožděním (maximálně 1 den).

Uzávěrka desátého kola je 17.9.2010 20:00.

Čtenářská fotosoutěž a fotogalerie je přístupná na následující adrese:

http://www.ewrc.cz/ewrc/fotosoutez.php

Komentářů celkem: 1
11. 9. 2010 22:54
0 0
Máte chybku u popisu obrázku smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!