I. eWRC RS Day – Beseda s Václavem Pechem

Účastníkům I.eWRC RS Day nabízíme výhodné občerstvení mezi etapami v Lánech. Poslední volná místa. Beseda s Václavem Pechem !

V sobotu 18. září odstartuje I. eWRC RS Day, o kterém jsme informovali v TOMTO článku, a kde je hlavním partnerem společnost SUBARU ČR. Dnes je poslední šance pro přihlášení, tak kdo ještě váháte, využijte ji, a pošlete přihlášku na mail petr.elias@ewrc.cz

Pro závěrečnou besedu po vyhlášení výsledků máme předběžně přislíbenou účast několikanásobného mistra ČR v rally Václava Pecha jun., který bude odpovídat na vaše dotazy a zájemcům rozdá podpisy. Pro fanoušky rally je to jistě lákavá možnost, jak s tímto úspěšným závodníkem neformálně pohovořit.

Pro účastníky I. eWRC RS Day se nám podařilo dojednat výhodnou cenu za menu při polední zastávce u Muzea sportovních vozů v Lánechv restauraci www.hotellany.cz sousedící s muzeem si můžete dát menu za zvýhodněnou cenu pro účastníky I. eWRC RS Day v ceně 90 Kč za polévku s hlavním jídlem. Pokud chcete ale tuto výhodnou nabídku využít, je třeba do čtvrtku 16.9. do 22:00 poslat mail na petr.elias@ewrc.cz kde napíšete kolik porcí objednáváte a jaké jídlo. Výběr je ze dvou jídel. 1. Polévka+smažený řízek s oblohou, brambor a 2. Polévka+domácí svíčková, houskový knedlík.

V případě, že mail od vás nedostaneme, počítáme s tím, že si stravování v Lánech zajistíte sami nebo si vyberete ze standardního menu restaurace za běžné ceny.

Další informace o I. eWRC RS Day budou zveřejněny následovně na webu eWRC.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!