vwrc.net - eWRC.cz
16. 9. 2010 21:48 − 2402× − 3

Jernej Feltrin porazil všechny své soupeře

Navzdory všem problémů Slovinec Jernej Feltrin porazil všechny své soupeře a vyhrál absolutně Japonskou rally.

VWRC

Navzdory všem problémů, Slovinec Jernej Feltrin porazil všechny své soupeře a vyhrál absolutně Japonskou rally. Antti Kalhola byl nejbližším soupeřem, ale dopustil se také několika chyb a v soutěži pokračoval s penalizací SupeRally. Finský jezdec však i přesto dojel na 6.místě. Ani Kyon Rukawa příliš nepotěšil své fanoušky na domácí rally celkovým 7.místem. Velmi dobrý výkon naopak předvedl Dennis Hernehult na druhém místě. Pódium uzavřel třetí Tommi Makkinen na Citroënu C4 WRC.

SVWRC

S problémy se potýkala třída SVWRC. Tommi Hirvela měl být podle časů vítězem, ale musel být diskvalifikován, protože startoval ve špatném voze. To znamenalo vítězství pro Reneho Rittera a 25 bodů do hodnocení třídy. Druhý dojel Milan Ostrovský a třetí Darek Sawicki s nejrychlejší Škodou Fabia S2000.

PVWRC

Vítězství v PVWRC jde do Finska. Repo Kimmu dojel před svými pronásledovateli, kterými byl Robi Grgurina na druhém a Vladimir Kubini na třetím místě. Všichni tři startovali na Subaru Impreza N14.

JVWRC

I třídě JVWRC dominoval finský jezdec. Riku Putkinen získal jednoznačné vítězství o 1min 42s před druhým Mírou Čechem. Pódium doplnil třetí Petr Vodička.

V-Rookie Cup

Spousta odstoupení provázela V-Rookie Cup. Jen tři jezdci byli schopni se svými Fiestami dojet se do cíle Japonské rally, kde opět zvítězill Jan Morávek. Druhé místo patří Linasi Saujanholmovi a třetí pozici si vyjel Lukasz Sarabura.

Komentářů celkem: 3
17. 9. 2010 06:461
0 0
Tenhle serial mne zklamal,v minulem zavode mi hra padla pri nacitani RZ mnel jsem nenastoupil na RZ a reset nikde(bylo nas vic) uz se nedivim ze nejlepsi kuci od nas to nejezdismajlík
17. 9. 2010 11:122
0 0
Ono je to totiž kapku neštastně nastavený. Je tam zákaz přerušit turnaj, a pak když už máš SR a dostaneš reset a jedeš celý turnaj znova, je trochu nefér... Snad se ty resety do příštího ročníku dořeší
17. 9. 2010 12:193
0 0
Ja se 3x bugnul a na zadnem jinem turnaji se mi to nepovedlo.I po zaslani replay,jsem nemel pravo na restart...vazne na prd turnaj.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!