Dvojice Kopelent – Budín se ve Světlé nakonec neukáže

Zdraví máme jen jedno a je třeba si jej chránit.

Po vítězství v Českých Budějovicích a získáním jistoty prvenství v celém ročníku Volného Poháru ČR v rámci skupiny H2 (historických vozů od 1201 do 1600 ccm) padla volba na zakončení seriálu v modernějším voze. Škoda Felicia Kit Car měla být náčiní, které by nejen papírově stačilo na výhru ve své třídě, ale rázně mohlo promluvit i do celkového pořadí.


Ve Světlé se tento jedinečný Kit Car nakonec neukáže.

S úsměvem vzpomínám na loňské vyhlášení Rallye Cupu v Katovicích, kde moderátoři večera trefně ukazovali chůzi zasloužilého plzeňského soutěžáka. Současná situace je úsměvné scénce dosti podobná a Láďa je rád, že se na nohy sotva postaví. Účast na Rally Světlá neodpískal hned, dal si 24 hodin na zlepšení stavu. Stav je ale i nyní stále dost špatný a se zármutkem musíme účast posádky týmu eWRC.cz na posledním díle Volného Poháru zrušit.

Za sebe i Láďu přeji pořadatelům i soutěžícím bezproblémový průběh podniku a hodně zdaru.

Další plán zní: dojet zbývající dvě akce v rámci seriálu Rallye Show od WMR Rokycany. První akce se již blíží – 17. října v rámci IC West Historic Nostalgie Rallye. Doufáme, že se Láďovo zdraví dá do kupy a bude se moci směle prohánět se zajímavou konkurencí, která se na letiště ke Lnářům chystá.

Komentářů celkem: 2
2. 10. 2010 17:43
0 0
No Láďo škoda. Bude nějakej zápisníček z postele? smajlíksmajlíksmajlík Shacki by to linknu až po 22:00 smajlíksmajlíksmajlík
Miloš-V
2. 10. 2010 19:21
0 0
smajlíksmajlíksmajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!