Ondřej Plšek - eWRC.cz
15. 10. 2010 13:12 − 3637× − 41

Marcus Grönholm se nevrátí

Finský exmistr světa nehodlá pokračovat ve své kariéře jezdce mistrovství světa v rally.

Marcus Grönholm nebude příští rok startovat za značku Mini. Exmistr světa měl na stolu nabídku na post továrního jezdce, ale deníku Turun Sanomat sdělil, že se nehodlá do mistrovstí světa vrátit.


Zatím poslední start v MS – Švédsko 2010

"Připouštím, že jsem comeback nikdy neměl v plánu," přiznal třiačtyřicetiletý Fin. "Někdy se mi zdálo, že to byl moc dobrý nápad a že by bylo zábavné znovu soutěžit. Ale moc se mi už nechce a toho se držím. Soutěže pro mne vždy byly zábavou, ale v životě jsou i jiné věci na práci."

Komentářů celkem: 41
17. 10. 2010 10:58
0 0
bavorak: Jo, jo, marné je někomu zaslepenému vysvětlovat, že při závodech samotných se toho moc vypiplat nedá, že při zákazu testování během sezóny se toho moc vypiplat nedá, že při totálním omezení mezisezónních testů se toho taky moc vypiplat nedá... Je to něco jako poker, buď se auto podaří a funguje, nebo se nepodaří a nefunguje... Můžete ho nazývat jak chcete, jakýmikoliv jedovatými a rádoby vtipnými "tituly", nic nezměníte na tom, že to je nejlepší a nejúspěšnější pilot celé historie Formule 1! A zcela právem a bez jakýchkoliv diskuzí... Asi už neumíte vymyslet další pohádky o horších autech pro "dvojky", o lepších "dvojkách", než byl MS a podobně...
Diskuse byla předčasně ukončena

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!