Ondřej Krajča - eWRC.cz
15. 10. 2010 15:04 − 3124× − 24

Matthew Wilson: Je škoda, že éra vozů WRC končí

Britský jezdec doufá, že se příští rok posadí v MS do jedné z Fiest WRC.

Matthew Wilson dokončuje svojí pátou kompletní sezónu za volantem Fordu Focus RS WRC. Matthew nadále doufá, že se v příštím roce objeví v mistrovství světa s Fordem Fiesta RS WRC. Wilson byl jedním z prvních, kteří se posadili to tohoto vozu při testech. A jak vidí tento Brit konec éry vozů WRC? "Určitě je škoda, že éra vozů WRC končí, ale nová auta budou úžasná, takže zase tak hrozné to nebude."

"Pokud by vám nebylo příjemné tento nový vůz řídit, pak by jste opravdu smutně koukali na konec WRCéček. Ale já si myslím, že to není ničí případ a se dvěma dalšími vozy (pozn. redaktora: Citroen a Mini) bude příští sezóna hodně napínavá." A jaké jsou specifika Fiesty WRC? "Je to vlastně všechno stejné jako u Focusu. Akorát je menší šasi, což dělá vůz hbitější."

Matthewa Wilsona čeká ve Walesu poslední závod sezóny. Následně Wilson doufá, že dokáže sehnat dostatečný rozpočet na příští sezónu. "Na poslední soutěž se těšíme, budeme se snažit odvést maximum a závod si užít. Ve Walesu existuje několik RZ, které mi sedí, takže doufám, že to pro nás bude dobrá soutěž. Stále také pracujeme na zajištění příští sezóny v MS. Zkoušíme všechno a po testech ve Fiestě WRC bych byl nerad, kdybychom ji příští rok nemohli řídit."

Komentářů celkem: 24
17. 10. 2010 15:1421
0 0
viděl jsem ho už mockrát jed ,ale letos v německu překvapil jel pro lidi takže bokemsmajlík
17. 10. 2010 16:2822
0 0
...jeD bych mu sice nepřál, ale asi jede jak umí. Nevím, jestli ti co jedou dveřmi napřed, jedou tímto stylem pro lidi nebo ne.
18. 10. 2010 16:4023
0 0
Wilson a Kopecký, TO JE DVOJKA smajlík
18. 10. 2010 18:5424
0 0
Ta česká povaha plná závisti a nenávisti, to už je snad diagnóza... To by měli odborní lékaři zpracovat a nějak pojmenovat... Většinu vašich příspěvků je opravdu velmi smutné číst... Výlevy naprostých ubožáků... Být v motorismu synem úspěšného otce je pro ubohého Čecháčka smrtelným a neodpustitelným hříchem... Ale hlavně že vám to udělalo dobře, že jste se zase vydováděli... Alespoň ušetříte na medikamentech...
Diskuse byla předčasně ukončena

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!