Liška s Tučkem si Pražský sprint užili

Západočeši Milan Liška s Marcelem Tučkem si užili Pražský Rallysprint a náladu jim nezkazil ani sníh, či zmatky na Strahově.

Milan Liška s Marcelem Tučkem patří ke každoročnímu inventáři v Praze a nejinak tomu bylo i na XVI. TipCars Pražském Rallysprintu. „V Praze jde hlavně o zábavu a o rallyshow, než o klasický závod. Za daných podmínek jsme vůbec rádi, že se sprint v Praze odjel, a že si pořadatelé se sněhem nějak poradili. Zažili jsme už několik soutěží, kde se kvůli sněhu nejelo buď vůbec nebo se rušily vložky. Tady jsme měli podmínky všichni stejné a klouzali jsme se taky všichni stejně. To, že je v Praze vždycky trochu chaos bych nějak nedramatizoval.

Je tady vždycky a nejede tady tak o čas, jako o zábavu, a tak to my s Marcelem bereme. Chceme poděkovat pořadateli, že jsme se opět mohli zúčastnit tohoto závodu, a také hlavně divákům, kteří vydrželi ohromnou zimu a udělali skvělou atmosféru. Když bůh dá, za rok jsme v Praze zpět,“ říká Milan Liška a jedním dechem dodává:

„Přejeme s Marcelem Tučkem všem lidem, co mají rádi rally, i těm co ho rádi nemají, krásné vánoce a vše nejlepší do nového roku.“

Komentářů celkem: 3
7. 12. 2010 10:171
0 0
Nechápu co si mohl Tuček užít. Všechny jeho průjezdy byly tragický!!! Když projel, tak se akorát všichni smáli a kroutili hlavou. Zdržoval za sebou i dvoukolky smajlík Takovej Honza Šlehofer jel s dvoukolkou úplně jinej level!
7. 12. 2010 10:542
0 0
Jedna věc je užít si to jako jezdec a druhá věc, jak to vypadá okem diváka. Já jsem například měl test s Hondou Civic VTI a náramně jsem si ho užil, ale věřím, že pohledem diváka to nic zas tak zábavného nebylo. Věc druhá je - blbni a rozbij auto za miliony kvůli pobavení diváka, když o nic nejde. Stejné to bylo s Votavou. Viděl jsem ho v Subaru WRC na stadionu a bylo to fakt k uzoufání příšerné na pohled. Ale z jeho pohledu chápu, že to nechtěl A) rozbít a B) s tím autem to neuměl.
7. 12. 2010 11:023
0 0
Nechápu, jak někdo může říci, že je v Praze na sprintu vždy chaos a nemělo by se to dramatizovat. Odůvodnění: "Je tady vždycky a nejede tady tak o čas, jako o zábavu" je sice fajn, ale právě tato věta krásně poukazuje na problém. Když by byl organizátor co k čemu, nemusel by sprint být jen chaosem a mohli bychom si ho užít ještě mnohem víc. A stát někde v mrazu -10 stupňů a netušit, co se bude dít dál není až tak zábavné.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!