Pavel Jelínek - eWRC.cz
13. 12. 2010 18:22 − 2391× − 0

Motormix: Waldviertel rallye i motokross žen

Půlhodinový motoristický magazín Motormix nabízí další díl. Pořad je již ke stažení a shlédnutí i na internetu.

V předposledním letošním Motormixu je k vidění tradičně řada reportáží – počínaje rakouskou Waldvierttel rallye, přes zajímavosti k blížícímu se Dakaru 2011, či několik rozhovorů s okruhovými závodníky. Odkaz na stažení aktuálního dílu pořadu již je na internetu na www.tvmotormix.cz.

„Vydařenou tečku za sezónou u našich sousedů udělala Waldvierttel rallye , která zároveň otevře prosincový Motormix. Podíváme se také na motokrosový šampionát žen, jenž vyvrcholil na známém závodišti v Přerově a budeme se věnovat také Dakaru 2011, který se pojede z větší části zcela novou trasou. Zmíníme také připravovaný šampionát Cross country rallye 2011 a vrátíme se k poslednímu letošnímu okruhovému klání, Epilogu, a zároveň k přípravám českého týmu na lednový závod 24 hodin v Dubaji. Na závěr si diváci mohou zasoutěžit o DVD Dobrodružství zvané Dakar,“ říká šéfredaktor Motormixu Pavel Jelínek

MotorMIX je vysílán v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, Fonka TV v Příbrami, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Jedná se o nízkorozpočtový půlhodinový pořad, který má premiéru každé dva týdny. Bohužel pravděpodobně dojde k ukončení více než desetileté spolupráce s R1 – Vysočina ( regionální vysílání TV Prima ).

Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz, kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače. Na internetu stačí kdykoliv kliknout a pořad se okamžitě a kdykoliv po několika sekundách spustí. K dispozici jsou zde vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno uložit do počítače a pak pustit bez cukání atd.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!