Setkání rally jezdců a eWRC-závod motokár v únoru

5. února se v Radotíne uskuteční II. eWRC Rally. Závod motokár a setkání soutěžních jezdců, kteří si před novou sezonou jistě mají co říct.

Letos v únoru jsme pro soutěžní jezdce rally v radotínském Kart centru uspořádali setkání a závod na motokárách. Akci jsme tehdy s lehkou nadsázkou nazvali I. eWRC Kart-centrum rally, protože jsme s obavami čekali, zda-li bude akce mít úspěch, a zda-li bude ještě nějaký další ročník. V Radotíně se v únoru sešla zhruba stovka soutěžáků všech výkonnostních kategorií od nadšenců po nejužší špičku. Máme velkou radost, že se nám podobnou akci podařilo zorganizovat znovu, a proto všechny soutěžní jezdce zveme v sobotu 5. února do Prahy do radotínského Kart-centra, kde se uskuteční druhý ročník eWRC Kart centrum rally. Máme za to, že je to ideální možnost k neformálnímu setkání soutěžáků, a že si po letošní náročné a bouřlivé sezoně jistě mají co říct a na čem se i třeba prostřednictvím Asociace Jezdců Rally domluvit. Připomeňme, že součástí setkání bude i volební valná hromada AJR, o tom se ale více dozvíte v dalším článku na eWRC.cz


Loni se nás sešlo opravdu hodně

O bližším programu budete včas informování zde na eWRC. Do kalendáře si tento den ale zakroužkujte celý, protože program bude od rána až do večera. Po přejímkách a seznamovacích jízdách vás čeká rozprava soutěžních jezdců se zástupci Asociace Jezdců Rally a pak pro vás máme připravenou krátkou prezentaci eWRC ve smyslu toho, co nabízí pro vás soutěžní jezdce, a jak se zde můžete prezentovat.

Vyvrcholením I. eWRC Kart Centrum rally bude tříhodinový závod týmů licencovaných jezdců na motokárách. V tomto roce musíme okruh licencovaný jezdců kvůli známým událostem rozšířit i o „bývalé licencované jezdce“ a rádi tyto závodníky přivítáme také.

Využijte proto příležitosti, a co nejdříve se přihlaste, abyste měli jistotu, že pro vás bude místo v týmu. Přihlášky s uvedením jména a kontaktu na vás posílejte na mail petr.elias@ewrc.cz a do předmětu uveďte heslo „motokáry“. Budeme rádi, pokud už předem vytvoříte týmy kamarádů, či třeba soupeřů z jedné třídy a pošlete nám již kompletní soupisku vašeho týmu. Soutěžních týmů bude 14 a budou tvořeny sedmi členy. Každý tým, bude mít přidělen jednoho „managera“ kterým bude člen redakce, nebo spolupracovník eWRC. Akce bude během tříhodinového závodu motokár přístupná i fanouškům rally, kteří mohou přijít sledovat zápolení soutěžních jezdců na motokárách a třeba i zafandit svým oblíbencům. Uzávěrka přihlášek bude 29. ledna, ale současně přijímání přihlášek bude ukončeno ve chvíli, kdy se startovní listina zaplní. Neotálejte proto, a pošlete svou přihlášku včas !


eWRC podporuje rovnoprávnost žen a proto byl na startu ryze ženský tým :)

V ceně startovného 500,- Kč, které bude splatné na místě při přejímkách, bude účast v tříhodinovém závodě, jedna desetiminutová seznamovací jízda, a občerstvení. Zúčastnit se setkání samozřejmě mohou i další jezdci, kteří nemají zájem o závod motokár, ale chtějí se potkat se svými soupeři a kamarády, a nebo se zúčastnit diskuse s AJR. Ti mají samozřejmě vstup volný a nemusí se předem nikde registrovat. Po vyhlášení výsledků a závěru setkání je pro vás dále k dispozici restaurace a prostory Kart Centra, kde bude možné pokračovat v zábavě.

Další informace o setkání rally jezdců a II. eWRC Kart Centrum Rally se dozvíte brzo na stránkách eWRC.cz

Komentářů celkem: 1
22. 12. 2010 21:28
0 0
Myslím, že toto je dobrá akce. Posílám přihlášku.smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!