Setkání rally jezdců a eWRC-závod motokár v únoru

5.2.2011 se sejdou soutěžní jezdci na závodech motokár v Radotíně, kde neformálně zahájí sezonu a podebatují s AJR.

Už jen tři týdny zbývají do startu II. eWRC Kart Centrum Rally v Radotíně. Akce je koncipována jako neformální setkání soutěžních jezdců rally všech kategorií s vloženým tříhodinovým závodem motokár předem složených týmů. Stejně jako v loňském roce prostor dostane i Asociace Jezdců Rally, která představí svoji dosavadní činnost a bude chtít od jezdců další podněty ke své činnosti. Součástí prezentace AJR bude také volební valná hromada, kde si jezdci budou moci zvolit své zástupce pro další období.

V loňském roce se I. eWRC Kart Centrum Rally zúčastnila zhruba stovka soutěžáků a my doufáme, že podobnou účast budeme mít i letos. Účast zatím potvrdilo několik desítek soutěžních jezdců všech tříd. Jmenujme například Václava Pecha jun., a Vojtěcha Štajfa. Chybět nebude ale ani soutěžácký potěr a mezi přihlášenými týmy je například juniorský tým ve složení Martin Semerád, Honza Černý a Vladimír Mandík.


Loni se nás sešlo opravdu hodně

Vyzýváme všechny licencované (i dočasně nelicencované) soutěžní jezdce, aby se rychle přihlásili E-MAILEM do týmového závodu motokár a současně potvrdili i svou účast na setkání jezdců rally s AJR a zástupci redakce eWRC, kteří vám představí, co nového máme pro soutěžní jezdce přichystáno pro rok 2011. Více informací o akci ZDE a další se dozvíte na stránkách eWRC v následujících dnech.


eWRC podporuje rovnoprávnost žen a proto byl na startu ryze ženský tým :)

Komentářů celkem: 3
17. 1. 2011 02:171
0 0
Ryze ženský tým nemá chybusmajlíksmajlík
17. 1. 2011 16:032
0 0
Vencovi to aj sluší alesmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík
23. 1. 2011 18:413
0 0
skoda.jede se stopa ve vizovicih.smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!