27. 1. 2011 22:58 − 2757× − 2

Rally ples – Umtatata, 3 sestry revival i striptýz

Plesová sezóna je dnes převážně pod taktovkou měst a velkých podniků.

Plesová sezóna je dnes převážně pod taktovkou měst a velkých podniků. Jedinou výjimkou v Klatovech je již pátým rokem „Rally ples“, který se letos koná dne 19. února. Co takový ples vlastně dokáže nabídnout? Na co láká své příznivce? A jak to vlastně někoho napadne uspořádat si svůj vlastní ples jsme se zeptali Romana Schavela, předsedy Škodateam klubu v AČR.

Romane pěkně po pořádku, jak Tě napadlo zrovna ples?

Tak pěkně po pořádku … Jak nás to napadlo? Letos již desátým rokem děláme srazy vozů Škoda v Běšinech. První srazy byly hodně o zábavě, o srandě, o povídání si … Postupem času jsme ale ze srazu udělali malou amaterskou rallye a na tu srandu a zábavu hlavně pro pořadatele už moc času nezbývá. A tak jsme před pěti lety uspořádali první ples, takovou oslavu našich úspěchů a od té doby se to s námi táhne.

Zkus mi říct, proč bych vlastně na Váš ples měl přijít ? Co by mně na něm mělo oslovit? A co by mělo přilákat fanouška rallye?

Doufám že celé pojetí plesu, děláme ho tak trochu jinak, tak trochu po svém … Máme rádi zábavu, rádi se bavíme a hlavně rádi bavíme lidi. Programově se spíše blížíme maturitnímu plesu, vždyť jsme taky kolektiv mladých lidí. ( a nebo si to o sobě stále ještě myslíme ) A jaká máme lákadla? Asi největším bude host večera Václav Pech, který je neodmyslitelně spjatý s rallye a Klatovy přece rallye žijí, nebo ne? Na to, na co si ti naši kluci za volantem jenom hrají, to on dělá na profesionální úrovni a nejlíp ze všech. Pro naše závodníky to je takové setkání s „modlou“ a proto také dovětek našeho plesu, aneb „setkání mistrů“.

Velkým lákadlem na plesech bývá tombola i když vlastně dneska se ji spíše z ekonomických důvodů říká třeba štěstí … My jsme motoristi a motoristické jsou téměř všechny ze sedmiset cen. Na hlavních příčkách najdete zápůjčku Škoda Yeti na víkend, čtyřkolku 50ccm a minibike, ale máme tam třeba také zážitek: „Svezení s Václavem Pechem“ a to si myslím, že pro některé lidi znamená i víc než třeba ta čtyřkolka. Věřím, že na závěr večera dojde i na směnný obchod :-)

Zábavu na plese také dělá kapela a hlavně moderátor. Na co se můžeme těšit?

Jak jsme již řekli máme rádi zábavu a tomu odpovídá i výběr našich moderátorů. Pan Kabát a Vejvoďák z rádia Kiss Proton jsou přesně naši lidi. V reklamě se chlubí, že jsou moderátoři nejblbější ranní show v českém éteru. Kdo je kdy slyšel musí jenom potvrdit. Jsou vtipní už jenom jak vypadají a nedej bože když otevřou pusu :-)

A kapely? Věřím, že uspokojíme všechny. Hlavní kapelou je „Jenny & company“, která bude mít za úkol uspokojit úplně všechny. Od Valčíku, přes Abbu, až po třeba Kabáty … Na silvestra roztančili hotel Pupp v Karlových Varech, jsou to ukrutní šoumeni a věřím, že i oni jsou zárukou dobré nálady. Připravena je i další kapela. K autům, srazům a závodům neodmyslitelně patří rock. A tak další scéna nemůže být jiná než rocková. Jsem velice rád, že se nám podařilo přemluvit klasickou „motorkářskou“ kapelu „3 sestry revival“ a v pozadí nezůstane ani rockotéka DJ Tazzyho. Takže si můžeme i pořádně zařádit!

Co bys ještě vypíchl z programu?

Je toho hrozně moc co se na plese děje, abychom všechno stihli tak otvíráme již v půl sedmé … Těšit se můžete na vystoupení taneční skupiny Modern při MěKS s ukázkou připravované studie muzikálu Pomáda. Budete moci vyhrát hodnotné ceny v nejedné soutěži a další a další… Co ale bude, věřím, nejvíce zajímat je striptýz.

Striptýz na plese? Hodí se to tam vůbec?

No, já říkal, že si to děláme tak nějak po svém … Já nevím, ale nám se to líbí a lidi na minulých ročnících si taky nestěžovali. O půlnoci zahájíme již tradiční dražbu oblečení ze sličné děvy, která je zakončena striptýzem pro vítěze nejmenší části oděvu. Samozřejmě kde jinde než na parketu, my to chceme přece taky vidět :-) No a protože si děvčata stěžovala že nemáme nic pro ně, no tak letos bude bude striptýz i pro ně.

Jakože opravdu chlap?

Já bych to tu už asi nerozváděl. Přijďte se podívat.

No tak asi opravdu tak trochu jiný ples.

Přesně tak, mi na to i upozorňujeme v reklamě. „Přijďte zažít ples tak trochu jinak …“

Ještě jsme vlastně neřekli kde se dají koupit lístky

Předprodej lístků je na našich stránkách www.skodateam.cz, kde také najdete fotografie a videosestřihy z předchozích ročníků a budou samozřejmě k dostání i na místě.

Komentářů celkem: 2
28. 1. 2011 23:39
0 0
super akcicka kdo zavaha bude litovat smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík
15. 2. 2011 13:55
0 0
Podle posledních informací bude hostem na plese kromě Václava Pecha jun. i Ladislav Křeček. Bude zde autogramiádovat knihu Když Křeček prášil, která zde bude také v prodeji smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!