Startovní listina II. Liqui Moly eWRC Rally

Představujeme vám složení týmů pro tříhodinový závod motokár II. Liqui Moly eWRC Rally.

Jak si ti pozorní z vás stačili všimnout, tak jsme lehce pozměnili název akce, která se odehraje již tuto sobotu, tedy 5. února 2011 v radotínském Kart centru. II. Liqui Moly eWRC Rally získala hlavního partnera, kterým je známá společnost působící v motorismu. Jsme za to rádi a děkujeme za podporu.

Zde se můžete seznámit se startovní listinou a týmy, které budou v tříhodinovce závodit. Drobné změny v týmech ještě můžeme udělat na místě po dohodě. Neúplné týmy budou na místě doplněny.


Startovní listina-složení týmů

II. Liqui Moly eWRC Rally odstartuje v sobotu 5. února. Níže je uveden předběžný časový harmonogram, ale podstatnou informací je, že od 8:30 do 10:00 jsou účastníci povinni zaregistrovat se u přejímek, které jsou v kase kart centra a zaplatit startovné. Ihned po zaplacení startovného každý účastník dostane dva kupony na seznamovací jízdy na motokáře, které může absolvovat právě jen do 10:00. Kdo stihne, ten stihne. Žádáme proto, aby účastníci přišli co nejdříve a ihned po zaplacení usedali do motokár a odjezdili si tréninkové jízdy !

Po seznamovacích jízdách od 10:00 bude probíhat rozprava jezdců rally a volební valná hromada AJR. Věříme, že soutěžní jezdci využijí příležitosti společně a neformálně probrat to, kde je tlačí pata, a pojmenují problémy českého rallysportu, které by AJR mohla v dalším období řešit.

Časový harmonogram se může drobně posunovat, o čemž budou účastníci informováni moderátorem akce. V průběhu bude k dispozici občerstvení, které mají účastníci akce v ceně. Samozřejmostí je i využití přilehlé restaurace Kart centra pro ty, kteří budou chtít k obědu něco vydatnějšího a vyberou si z jídelního lístku.

Zhruba ve 14:00 bychom měli odstartovat tříhodinový závod týmů, do kterého se bude startovat v předem vylosovaném pořadí. Přesné podmínky závodu motokár vysvětlí na rozpravě ředitel závodu. Účastníkům doporučujeme přinést si vlastní helmu a rukavice. Vše může být zapůjčeno i na místě, ale vlastní propocenou helmu nic nenahradí :) Po skončení závodu, zhruba v 17:00 budou vyhlášeni vítězové a předány ceny, které dodala společnost Liqui Moly. Po skončení závodu je samozřejmě soutěžním jezdcům dále k dispozici restaurace Kart centra v Radotíně.

Tříhodinový závod soutěžních jezdců II. Liqui Moly eWRC Rally je od 14:00 přístupná široké veřejnosti, která chce shlédnout zápolení soutěžních jezdců na a jezdkyň na motokárách. Do té doby budeme rádi, když případní návštěvníci a fanoušci ponechají soutěžícím klid pro jejich rozpravu a debaty. Těšíme se na vás.

Předběžný časový harmonogram II. eWRC Kart Centrum Rally

  • 8:30 – 10:00 Registrace jezdců, platba startovného, seznamovací jízdy
  • 10:00 – 12:00 Prezentace AJR, volební valná hromada výkonného výboru AJR
  • 12:00 – 13:00 Občerstvení, oběd, časová rezerva
  • 13:00 – 14:00 Prezentace eWRC, rozprava před startem, příprava na start
  • 14:00 – 17:00 Tříhodinový závod motokár
  • Připomínám, že startovné 500,- Kč bude splatné na místě při registraci a v ceně bude kromě dvou desetiminutových seznamovacích jízd na motokáře a účasti v samotném tříhodinovém závodě také studené i teplé občerstvení a nápoje za zvýhodněnou cenu.

    Pro soutěžní jezdce rally je také určena výzva Luboše Tenkla z radotínského Kart Centra – Přineste trosky ! Možná to zní zvláštně, ale kdo někdy navštívil Kart Centrum v Radotíně, tak si jistě všiml, že strop restaurace je vyzdoben troskami soutěžních vozů rally. Mezi exponáty jsou například části vozů Romana Kresty, Václava Pecha, rodiny Semerádů, ale také Sebastiena Loeba. Pokud tedy máte doma nějaké části poškozené karoserie vašeho soutěžního vozu, které už k ničemu nepotřebujete, tak je přineste sebou 5. února a budete mít jistotu, že budou využity, a že budou budit obdiv návštěvníků Kart Centra.

    Komentářů celkem: 1
    3. 2. 2011 12:20
    0 0
    pěkná to sestavasmajlík
    Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

    Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
    Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!