Ondřej Plšek - eWRC.cz
8. 2. 2011 15:26 − 3795× − 44

Ken Block odtajnil svůj letošní program

Americký jezdec má letos v plánu devět soutěží mistrovství světa, z toho i třikrát v Evropě na asfaltu.

Ken Block se letos zúčastní mistrovství světa, kde pojede za tým Monster World Rally Team. To je celkem známá informace, nevědělo se ale, které soutěže třiačtyřicetiletý jezdec letos absolvuje. Při prezentaci svého nového vozu Ford Fiesta RS WRC, který bude po stránce zbarvení velmi podobný loňskému Focusu WRC, americký jezdec poodhalil i svůj program na letošní rok.

Nás nejvíce zajímá především mistrovství světa v rally, kde má Ken v plánu devět startů. Sezonu začne již za pár dní ve Švédsku, posléze hodlá odstartovat i na Mexické rally. Uvidíme ho i na první evropské šotolině v Portugalsku a samozřejmě nevynechá ani Argentinu, která je druhým podnikem MS na americkém kontinentu. Dále má na programu Austrálii a z pohledu českého fanouška jsou zajímavé i zbývající čtyři starty v Evropě. Zde se představí v Německu, Francii, Španělsku a Velké Británii.

Komentářů celkem: 44
8. 2. 2011 20:1041
0 0
já ho taky nechápu. A on jako nesmí závodit s S2000 když má WRC? Ty mu to jako zakazuješ?

A s kým by si závodil ty, kdyby sis sednul do WRC? S loebem? To sotva. on neni vyježděnej a stejnak mu nejde o titul. Jenom ho to baví. Splnil si tim sen. proč ti to vadí?
8. 2. 2011 20:2742
0 0
tady nejde o to, že je spoluzakladatel DC a Monster...má na to prachy, dobrý, ale vy tady furt mudrcáte, jak je to skvělej jezdec a někdo mi tady vnucuje, proč by neměl závodit ve WRC proti S2000, ale vy asi nechápete, že S2000 má být horší a pomalejší technika než WRC, tudíž narážím na to, že to není asi tak dobrej pilot. Vy jste z něj všeci hotoví, protože má půlka z vás trička nebo kšiltovky Monster, ale řekněte mi, co ten chlap v MS dokázal...zajel 2 světový body, klobouk dolů teda;)
Leze už i do počítačových her, který nesou název takovýho jezdce, jako byl Colin McRae...zase jenom kvůli reklamě. Kdysi jezdili rally jezdci, co si to zasloužili, teď to může jezdit každej, kdo má peníze a ti, co mají talent sedí doma na zadku...smutné
8. 2. 2011 20:2843
0 0
Regular Jonh: "Džone" naprostý souhlas a navíc kopnout do zadanice až mi palec okálí( tzn.oseresmajlík)Má prachy tak si jezdí a při tom děla rádoby show. Ruku na srdce, když se zde na sprintu nebo na nějakém sranda závodě zjeví nějaké WRC, tak stejně na něho všichni čekámé jak na "smilování" boží. A je nám jedno jestli v něm sedí Ášín,Kresta, Valda,Odložilík,Štěpánek nebo nějaká 3-4 liga neřkuli okresní přebor, co si sehnal prachy a jde se povozit není liš pravda ????
8. 2. 2011 20:3244
0 0
Tom_Ass: Nerikame ze je spickovej jezdec, jen se ti furt snazime vyvratit to, ze takovy jezdec nepatri WRC. Z kazdeho neni ufon, a dycky nekdo musi jezdit posledni...
Diskuse byla předčasně ukončena

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!