North One Sport získal finanční injekci

Ruský miliardář Vladimir Antonov má pomoci vylepšit situaci promotéra mistrovství světa v rally.

Promotérství mistrovství světa v rally není úplně jednoduchá záležitost. North One Sport do něj investoval již velké částky, ale výsledek moc vidět není. Situace promotéra je tak špatná, že bylo zapotřebí finanční injekce. Dle informace britského časopisu Autosport podal NOS pomocnou ruku ruský miliardář Vladimir Antonov.

Tyto rozhovory potvrdil i Olivier Quesnel z Citroenu: "Měl jsem pocit, že u North TV se toho moc nestane. Neměli žádné peníze na investice. Tři roky diskuzí byly na nic. Nyní se ale objevil ruský investor. Zdá se, že má jak peníze, tak i plán. Bude investovat a jsem si jist, že prezident FIA Jean Todt od něj požadoval jisté záruky. V příštích třech, čtyřech letech by se vše mělo rozjet."

Antonov je zmiňován i v souvislosti s údajným vstupem značky Saab do mistrovství světa a Olivier Quesnel tyto spekulace nadále posiluje. "Přijde Mini, přijde Volkswagen a zdá se, že vstoupí i Saab. Vlastně každý rok říkáme, že příští rok to bude lepší. Myslím si, že od roku 2013 bude vše v pořádku."

Komentářů celkem: 22
20. 2. 2011 20:24
0 0
hadapa: to máš pravdu, ale u tratí. A rally je tu asi víc populární, než nějaká průměrná popularita, řekněme v Evropě. Myslíš, že ty nové fans přitáhne víc značek a víc pilotů? Tomu já prostě nevěřím. Jen můj názor. Pomůže jen, když je násilím chytneme za límec a k té RZ přivedeme smajlíksmajlík
Potom je to buď chytne nebo nesmajlík
20. 2. 2011 21:07
0 0
buzekpar:Na těch víc značek a víc pilotů mám trochu jiný názor než ty,ale jinak souhlasím.Jo ještě na dominanci Loeba mám trošku jiný názor,ha,ha...
Zajímavé je,že když už někdo k té RZ přijde,bývá pak často překvapen,jaký je to zážitek.Jo a za límec bys mohl chytit třeba mě a vzít mě např. do Finska,začínám být nějaký shnilý.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!