28. 2. 2011 15:29 − 2730× − 0

Anders Grondal na Rally Finnskog

Anders Grondal čtenářům eWRC.cz přináší pravidelné reporty z každé soutěže, které se zúčastní.

Anders Grondal čtenářům eWRC.cz přináší pravidelné reporty z každé soutěže, které se zúčastní. O víkendu jel třetí soutěž norského šampionátu, populární Rally Finnskog, s vozem Subaru Impreza WRC.


Tahle rally se nám nepovedla tak jako ty předchozí. Začalo to už tím, že jsem měl několik dní před soutěží potíže s migrénou. To ale nebyl hlavní problém. Už po půl kilometru první rychlostní zkoušky jsme přišli o posilovač řízení a vzápětí se rozsvítila i kontrolka dobíjení. Spolu s Veronicou jsme povypínali všechno možné, abychom šetřili energií. Tušil jsem, co se stalo a myslel si, že v autě máme náhradní řemen. Chtěli jsme tak jen projet zkoušku a pak to opravit. V cíli jsme ale zjistili, že v autě potřebný řemen nemáme. Zkoušeli jsme jet dál, ale po kilometru se auto zastavilo.

První den jsme tak dokončili jen díky superally na 80. pozici. Druhý den jsme ale chtěli pokračovat a pokusit se získat nějaké body. Pak už to šlo skvěle, druhý den jsme vyhráli všechny rychlostní zkoušky a posunuli se na celkovou 16. pozici, za což jsme získali důležitých 5 bodů.

Teď nás čeká Numedalsrally, kde pojedeme s eNkovou Imprezou. Veronica bude v té době v Mexiku, půjčím si na soutěž spolujezdce Anderse Kjaera – Tronda Svendsena. Soutěž pojede vyloženě pro zábavu bez tlaku na body nebo na výsledek.

Pro čtenáře eWRC.cz

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!