Test BH CAPO Car Racing před Valašskou rally (+ video)

Junioři z BH Capo Car Racing nastavovali vozy před startem sezony, která se nám už nezadržitelně blíží.

V úterý se za krásného slunného počasí uskutečnil plánovaný test nově složeného týmu BH CAPO Car Racing na trati u Drslavic. Otrokovický K.I.T. Racing připravil dva vozy Mitsubishi Lancer EVO IX. V novém atraktivním designu se testu zúčastnily dvě posádky. S jedním vozem zde jezdili Martin Bujáček a Marek Omelka, s druhým pak Jakub Klestil a Lukáš Karlík. Testování proběhlo na trati dlouhé 3 km, která byla spíše rychlejšího charakteru, hodně uskákaná s horizonty a nechyběla ani technická pasáž. Oba jezdci si zde nastavili své vozy před blížícím se startem letošní sezony MMČR a celý test si velmi pochvalovali. Letošní soutěžáckou sezonu otevře Valašská rally, jejíž start je naplánován na pátek v 17:00.


foto: Bronislav Končitík

Martin Bujáček má za sebou už jeden start na Valašské Rally a to v loňském roce, kdy se mu podařilo soutěž dokončit na šestnáctém místě absolutně. "Na letošní Valašku se už moc těším a jsem rád, že se nám podařilo výborně otestovat auto a najít snad vhodné nastavení. Vše se ukáže až během závodu a doufám, že jsme dobře připraveni. Hlavním cílem je dokončit soutěž a také nějak vylepšit loňské umístění," nechal se na testu slyšet Martin.


foto: Bronislav Končitík

Jakub Klestil se loni po smolné havárii na úvodní rychlostní zkoušce Valašské Rally moc nesvezl a letos si to bude chtít vše vynahradit. "S testem před Valašskou rally jsem spokojen. Po dlouhé zimní pauze šlo především o to zvyknout si opět na závodní auto a doladit nastavení. Testovací úsek byl hodně rychlý a uskákaný, auto je opět dobře připravené a doufáme, že se nám vyhnou problémy i na tratích RZ," vyjádřil se Kuba.

Oba mladíci budou o víkendu závodit nejen v absolutním pořadí, ale i v hodnocení juniorů.

Komentářů celkem: 7
23. 3. 2011 18:411
0 0
Pěkný video! Už se těšim na Valašku.smajlík
23. 3. 2011 18:482
0 0
Na to,že je mu teprve 21,mu to jde víc než dobře. Fandim mu.smajlík (má potenciálsmajlík )
23. 3. 2011 19:393
0 0
Jen taková technická...ta kamera na střeše je GoPro By Hero?
23. 3. 2011 20:154
0 0
no video vypadá skvělě ,ale v autě hlavně to bylo ještě lepší!!! smajlík
Marťa je prostě Borec smajlík
23. 3. 2011 21:385
0 0
Mládí vpřed !
23. 3. 2011 22:536
0 0
Martin už se do toho slušně umí opřít. Myslim, že letos bude zase o něco rychlejší. smajlík
24. 3. 2011 06:307
0 0
TO kvasa : Ano ta kamera je GO PRO je jiz v tom HD smajlík Ja chvalim tez Martu... je to kanec. A dekuji za nazory k videu smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!