4. 4. 2011 11:00 − 2816× − 11

Jak to bylo s aprílem…

Na 1. dubna se vás obvykle snažíme něčím napálit a nejinak tomu bylo i letos.

Na 1. dubna se vás obvykle snažíme něčím napálit a nejinak tomu bylo i letos. Letos jsme se snažili, aby vše působilo "poměrně věrohodně", nechtěli jsme psát něco, co lze prokouknout na první pohled.

První článek byl o tom, že zavedeme placený obsah. Byl to apríl, na který se nachytala spousta lidí. Nejen v komentáři, hodně lidí se ozvalo i mailem nebo na icq. Mohu vás uklidnit, není to aktuální. Spousta myšlenek tam ale byla míněna vážně. To, že je zpravodajství na internetu zadarmo, je a asi i bude jedním z problémů, které se bude muset v budoucnosti řešit. Očekává se (a statistiky to dokazují), že prodej tištěných novin a časopisů bude stále nižší a nižší. Přitom dosud tištěná média a reklamy v nich obvykle dotují internetovou sekci. Některá zahraniční média už ke zpoplatnění obsahu přistoupila. Na našem serveru to zatím nehrozí, už proto, že nás to neživí. Bylo by hezké to dělat jako hlavní práci a věnovat tomu více času, ale kdo to zaplatí? Příjem z reklamy ne…

Smyšlený byl samozřejmě i článek o tom, jak Petr Lusk fotil Nikonem na Valašce. Sám ale nevím, jak to vlastně bylo, jen jsme se nechali inspirovat fotkami v galerii:)

No a pokud jste se začali těšit na 1. Rally Bousov, tak i to byl apríl, byť vypadal věrohodně. Znalci Radka Stolína to samozřejmě odhalili hned:)

Apríl řádil i v inzerci, kde se objevily pozoruhodné inzeráty, ty jste ale asi prokoukli hned:) Šotka jsme si pak dovolili nasadit i do komentářů, kde vám šotek měnil náhodně měkká "i" za tvrdá.

Tak zase za rok…

Komentářů celkem: 11
4. 4. 2011 11:341
0 0
Shacki, ja bych opravdu nejaky poplatek zavedl. Co treba zpoplatnit prispivani do diskuzi? Kazdy kdo sem chodi casto urcite rad zaplati 200 za rok, to nikoho nezabije, zaroven se tim podle me alespon z velke casti vyresi problemy s nekterymi jedinci co se chodi na diskuze jenom hadat.
4. 4. 2011 11:462
0 0
Obávám se, že do diskuzí píšou nejvíce ti, co by měli největší problémy s tím něco přispět smajlík
4. 4. 2011 11:553
0 0
No prave, otazka je jestli to co nekteri prispivaji ma nejakou hodnotu. Ja netvrdim ze to co vzdycky vyplodim je pokazdy nejakej skvost, ale aspon u toho premyslim. A porad by jim zbylo forum kde by si mohli psat co hrdlo raci. Stejne tak bych to udelal s inzerci - zkratka informace by byly porad zdarma, ale to co je 'extra' by se platilo. A treba by pak konecne neco zbylo i na redakci!
4. 4. 2011 12:114
0 0
Teda s tím Rally Bousov si RFK pěkně vyhráli.smajlíksmajlík
4. 4. 2011 14:565
0 0
Zpoplatnění určitých sekcí by určitě prospěch mělo. Jen na
to asi ještě není ta správná doba.
4. 4. 2011 16:256
0 0
Také jsem pro nějaký poplatek. Už proto,že vás to neživí,ale peníze to stojí.Já bych ale neplatil nic. Sám mám málosmajlík
4. 4. 2011 17:237
0 0
oifovo: nemám námietky voči poplatkom, no nám zo Slovenska by to značne skomplikovalo situáciu, hlavne kvôli platbe prevodom na zahraničný účet.
4. 4. 2011 19:168
0 0
Shacki já bych za diskuze připlatil, ale bojím se, že bych neměl komu oponovat smajlík Za obsah bych ale platil jen neradsmajlík
4. 4. 2011 20:099
0 0
Platit se da jakoukoli kartou pres PayPal, ostatne darovat eWRC penize touto formou lze uz nyni, ja platil z uctu ktery je taky vedeny v zahranici a naprosto bez problemu, Visa nebo Mastercard kartu uz ma snad dneska uplne kazdej kdo ma beznej bankovni ucet, coz nas bude vetsina. Obsah bych osobne urcite nezpoplatnoval, ne snad kvuli mne ale kvuli navstevnosti, ta by asi pak sla dost dolu coz by urcite melo negativni dopad na reklamu atd. Za casopis Rally taky spousta lidi plati a nikomu to neprijde divny ale naopak uplne samozrejmy a uprimne pochybuju ze redakce Rallye dela zadarmo.
7. 4. 2011 10:4610
0 0
Novej: Willymu by jsme se na to složili, toho bych se nebál smajlík
9. 4. 2011 21:4711
0 0
Shacki:dej nějaké čislo účtu rád pomůžu nějakou částkou na provoz a fungování tohoto webu,Jste "maniaci" tak ať máte aspoň na kafe a cigára když u toho musíte sedět.A myslím to vážně!!!!!!
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!