Rallye Český Krumlov: kdo dřív zaplatí, i letos ušetří

Letošní ročník Rallye Český Krumlov, třetího podniku Mediasport Mezinárodního mistrovství ČR v Rally, finišuje do konečné podoby.

Pořadatelé Rallye Český Krumlov již netrpělivě čekají na schválení vydaných zvláštních ustanovení podniku. Uzávěrka přihlášek je naplánovaná až na pátek 13. května a mezitím se uskuteční druhý podnik Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally, ale pořadatelé připravili pro soutěžící také letos dřívější termín uzávěrky se slevou.

„Stejně jako v loňském roce jsme přistoupili ke slevě na startovném při dřívější uzávěrce se sníženým vkladem při přihlášce a platbě do 13. dubna. Pro současná auta účastníků FIA Evropského poháru a Mediasport MMČR bude startovné o 2000,- Kč nižší a pro soutěžící v MČR a volném podniku historiků o 1500,- Kč. Pro startující, kteří se přihlásí a zaplatí později – až do konečné uzávěrky – platí plný vklad. Po dobré dvouleté zkušenosti jsme zvolili opět tuto variantu, kterou v případě dodržení prvního termínu zlevňujeme vklad bez rozdílu skupin a tříd. Máme zájem chovat se stejně ke všem soutěžícím, kteří chtějí u nás startovat,“ vysvětlil tajemník českokrumlovské rallye Jiří Venuš.

39. ročník Rallye Český Krumlov bude kromě domácího šampionátu také čtvrtým podnikem osmidílného seriálu FIA EP – Central s koeficientem 5. Proto pořadatelé z ÚAMK Automotoklubu Rallye Český Krumlov a ČK motorsport přivítají zahraniční delegované činovníky.

Pozorovatelem FIA bude pan Metod Kurent ze Slovinska, hlavním sportovním komisařem pan Wilhelm Singer z Rakouska, který již českokrumlovskou soutěž zná. Ve sboru sportovních komisařů jej doplní pan Peter Faluvegi z Maďarska a Ing. Jan Regner ze Zlína.

„Samozřejmě, že při účasti zahraničního pozorovatele a sporťáků je vše trochu složitější Třeba i díky angličtině jako oficiálního jazyka při řízení soutěže. Doufáme však, že se u nás budou cítit dobře a budou nápomocni, společně se zbylými činovníky z České republiky včetně bezpečnostního delegáta ASN Ing. Vladimíra Ondrouška, hladkému průběhu rallye“ doplnil Jiří Venuš

Další informace k 39. Rallye Český Krumlov 2011 budou postupně zveřejňovány na webových stránkách soutěže www.rallyekrumlov.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!