Ondřej Plšek - eWRC.cz
11. 4. 2011 18:06 − 2953× − 22

První etapa Jordánské rally zrušena

Zpožděná loď s materiálem zapříčinila, že Jordánská rally bude mít jen dvě etapy.

Kvůli nestabilní politické situaci v Sýrii bylo rozhodnuto, že vybavení týmů Ford, Citroen a FIA a North One Sport bude posláno lodí do Izraele. Již to zapříčinilo jednodenní zpoždění, které vedlo k posunu seznamovacích jízd a shakedownu.

Jenže nákladní loď oproti plánu vyplula o den později a kvůli potížím s motorem nedorazila do Izraele dnes ráno, jak bylo původně v plánu, ale do přístavu dorazí asi až v úterý večer.

Pořadatelé tak byli nuceni na situaci reagovat a proto první etapu Jordánské rally zrušili. Přitom loď přivezla jen tréninkové vozy a vybavení týmů, soutěžní vozy se již na místo dostaly letadlem.

Komentářů celkem: 22
12. 4. 2011 17:05
0 0
knight: obávám se, že v tomhle případě se zrovna potvrdilo, že ikdyž Jordánsko vypadá jako bezpečná země, není v bezpečné (čti bezproblémové) oblasti, jinak by se asi tyto problémy nestaly..... smajlík
12. 4. 2011 22:38
0 0
pro Shifty: Jde vidět že jsi ještě nejel třeba i se sériovou Xsarou , respektice C4 trochu kalup. Podvozek by mohly závidět ostatní daleko silnější auta honosící se zařazením sportovní.
A vůbec, nešahej mi na Citróny !! smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!