Ladislav Kopelent - eWRC.cz
12. 4. 2011 12:23 − 2676× − 2

Smutek přetrvává i u Fox Racing Teamu

Oba jezdci plzeňského Fox Racing Teamu, Milan Liška i Marcel Tuček, odjížděli z Klatov zdrceni ze ztráty kamaráda.

Oba jezdci plzeňského Fox Racing Teamu, Milan Liška i Marcel Tuček, odjížděli z Klatov zdrceni ze ztráty kamaráda.

Milan Liška ale pořadatele z ničeho neobviňuje. "Pořadatel s ohledem na bezpečnost trať zabezpečil dobrým způsobem. Pro záchranu lidského života bylo uděláno určitě maximum, byl nasazen i vrtulník. Rallye je ovšem, což je všeobecně známo, nebezpečný sport. Někdy si vybere, i přes všechna bezpečnostní opatření, krutou daň, někdy bohužel i tu nejvyšší. Za sebe i za celý tým vyjadřuji lítost nad ztrátou Jirky Skoupila, která nás všechny velmi zasáhla. Upřímnou soustrast všem pozůstalým a spolujezdci Jirkovi Volfovi přeji brzké uzdravení."

Marcel Tuček se ztotožnil s postojem ostatních jezdců, kteří odmítli startovat do druhé etapy. "Se slzami v očích, při vzpomínce na Jirku, se druhý den soutěž jet prostě nedá.“ Nálada v podvečerním servisu byla velice chmurná a nikdo neměl chuť ani sílu druhý den startovat. Proto i pořadatel svůj původní záměr akci dokončit odjetím druhé etapy vzal zpět a rallye ukončil. Také Marcel Tuček se připojuje s kondolencí k Milanovi a Jirkovi vzkazuje: "Budeš nám všem chybět.“ Jirkovi Volfovi pak vzkazuje, ať se dá brzy dohromady a zase přijde mezi ně.

Komentářů celkem: 2
13. 4. 2011 18:041
0 0
To je od Tebe pěkné. Taky všem přeji upřímnou soustrast.smajlík
13. 4. 2011 19:342
0 0
Sorry, ale opakuje se to moc často, takže malinko osvěty: Soustrast, je společně sdílený smutek, ten nikomu zcela jistě nepřejeme, ale vyjadřujeme...
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!