30. 4. 2011 08:26 − 2451× − 2

Centrum Rally Bohemia bude ve Vzdělávacím centru Škoda Auto

Pořadatelé Rally Bohemia hlásí oproti minulým ročníkům zásadní změnu. Centrum rally bude umístěno ve Vzdělávacím centru Škoda Auto.

Pořadatelé Rally Bohemia hlásí oproti minulým ročníkům zásadní změnu. Centrum rally bude umístěno ve Vzdělávacím centru Škoda Auto Na Karmeli.

„Vzhledem k tomu, že se letošní ročník bude konat s přívlastkem aplikační podnik mistrovství světa, museli jsme najít tomuto faktu i odpovídající centrum a zázemí rally,“ uvedl Pavel Dušánek, předseda organizačního výboru. Soutěž tak našla nový domov ve Vzdělávacím centru Škoda Auto Na Karmeli v Mladé Boleslavi. Místo samotné je doslova prostoupeno historií. Minoritský klášter zde byl založen již ve 14. století. V průběhu století se zde vystřídali duchovní Jednoty bratrské a řád Piaristů. V 17. a 18. století zde byl vystavěn kostel sv. Bonaventury. V areálu se tak snoubí moderní architektura s historií. Veškeré prostory jsou vybaveny nejmodernější technikou a splňují tak všechny podmínky pro konání tohoto důležitého ročníku Rally Bohemia. „Jsme naprosto nadšeni tímto místem, jeho dispozicí, vybavením a v neposlední řadě velmi zajímavou historií. Pro naše potřeby se jedná o bezkonkurenční prostory, skvěle doplňující současnou tvář Rally Bohemia. Díky nedalekému parkovacímu domu vyřešíme také nelehkou otázku parkování,“ dodal Pavel Dušánek.

Rally Bohemia 2011 startuje 1. července v Mladé Boleslavi. Jejím tradičním generálním partnerem je automobilka Škoda Auto, která vedle poskytnutí reprezentativního zázemí umožní start svým továrním posádkám s vozy Škoda Fabia S2000. Rally Bohemia podpořilo i město Mladá Boleslav, které je také jedním z nejdůležitějších partnerů.

Komentářů celkem: 2
30. 4. 2011 13:061
0 0
Hm, zajímavý výklad možnosti parkování. Jsem z M.B. a tvrdit že je toto dobré místo je hodně troufalé. Pracovně jsem tam několikrát musel a stálo mě to dost času na Městské Policii nebo se musí parkovat dost daleko. Nakonec je to lepší, vedení nikdo nebude otravovat a budou mít čas na jistě důležitá jednání. Myslíte, že tam páprdové z FASu dojdou? Zaparkujte je dole u česany a ať vyběhnou těch pár schodů nahoru a nemusíme je složitě odvolávat. Padnou na těch schodech. smajlík
30. 4. 2011 13:132
0 0
ale kuš ropáku, ten barák má svých cca 20 stání v garáži, 50m od toho je parkovací dům a neveřím tomu, že to bude pro ně zpoplatněno
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!